Acte necesare pescuit Delta Dunarii 2012

Afla ce acte sunt necesare pentru pescuitul in Delta Dunarii pentru 2012 Permisului de pescuit r...

Documente necesare pregatire practica permis conducere

Stie cineva ce documente sunt necesare pentru efectuarea pregatirii practice in vederea obtinerii pe...

Cazier juridic

Foarte multi romani confunda cazierul judiciar cu cazierul juridic. Pentru cei interesati de actele ...

Acte necesare obtinere permis de port arma

Lista actelor necesare obtinere permis de port arma - Descarca gratis / gratuit ( free download mode...

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc). Catalog firme de top din constructii de case, comert cu incaltaminte, haine, rochii, bijuterii, tricotaje, mobilier, electronice din Romania. Pagina Legislatie cuprinde acte normative de interes din domeniile: fiscal, rutier, comercial, educatie si invatamant, munca si pensii.

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook