Cerere licenta de lucru in zona libera

Cerere pentru obtinerea unei licente de lucru in zonele libere free download ( descarca grati...

Permis de mic trafic de frontieră

Hotărârea Guvernului Romaniei 1220/2012 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului ...

Cerere autorizare lohn - model de cerere vama

Cerere lohn -model vamal descarca gratis cerere autorizare lohn

Cerere autorizare antrepozit vamal

Descarca cerere vama pentru autorizare antrepozit vamal  free download model de cerere ...

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc). Catalog firme de top din constructii de case, comert cu incaltaminte, haine, rochii, bijuterii, tricotaje, mobilier, electronice din Romania. Pagina Legislatie cuprinde acte normative de interes din domeniile: fiscal, rutier, comercial, educatie si invatamant, munca si pensii.

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook