Texte invitatii botez modele 1

Salutare,Sunt noua venită pe lume.............. şi împreunăcu părinţii m...

Texte invitatii botez modele 2

Ma numesc .............am păşit în lume în data de ........ în jurul orelor ......

Texte invitatii botez modele 3

Bună!Eu sunt .....m-am născut pe ......... de aceea pe dumneavoastră nu vă cunosc în...

Texte invitatii botez modele 4

Sâmbata ........ , fiica noastra..........îsi face simtita venirea în lume , prin...

Texte invitatii botez modele 5

Eu sunt ....Am apărut ca dintr-o poveste ca să vă fac viaţa mai frumoasă. O sa ...

Texte invitatii botez modele 6

Micuţă sunt şi vă pot spune, Sunt nou venită-acum pe lume, Nu pot vor...

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc). Catalog firme de top din constructii de case, comert cu incaltaminte, haine, rochii, bijuterii, tricotaje, mobilier, electronice din Romania. Pagina Legislatie cuprinde acte normative de interes din domeniile: fiscal, rutier, comercial, educatie si invatamant, munca si pensii.

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook