Top Gel Prod SRL Dolj - fabrica de înghetata din România x

Fabricarea inghetatei  |  1 comentarii

Societatea comerciala TOP GEL PROD S.R.L. din Craiova, judetul Dolj este un reper important în activitatea de productie de înghetata din România, cu o vasta si semnificativa experienta, marcheaza 14 ani de activitate sustinuta în domeniul productiei si distributiei de înghetata. Pe parcursul timpului, societatea, fiind permanent interesata de cerintele si rigorile clientilor sai si în acelasi timp de evolutia pietei în domeniu, a cunoscut numeroase transformari, adoptând politici de dezvoltare a directiilor de productie si distributie la nivel national. Acestea s-au materializat prin deschiderea unor puncte de lucru noi, deservite de echipe profesioniste în vânzari, precum si prin încheierea de contracte de distributie. Locatiile pentru punctele de lucru au fost alese pe criteriul asezarii geografice, a potentialului si cerintelor economice, fiind deschise în localitatile: Constanta, Galati, Roman, Botosani, Sfintu Gheorghe, Bucuresti, Pitesti, Giurgiu, Calarasi, Lugoj, Calan, Turda si Baia Mare, iar dealerii au fost alesi pe criteriul potentialului si competentei în domeniul distributiei de înghetata, acestia fiind situati în localitatile Ploiesti, Arad si Iasi, societatea reusind astfel sa acopere  100% din suprafata României.

Începând cu anul 2006 s-au redefinit obiectivele pe termen lung precum si strategia de distributie, prin stabilirea si dezvoltarea legaturilor cu marile lanturi de magazine nationale si internationale, dezvoltarea gamei de produse de înghetata (peste 50 de sortimente) si implementarea si certificarea sistemelor de management al calitatii si sigurantei alimentare conform ISO 9001/2000 si HACCP.

Prin profesionalizarea actului de comert s-au introdus noi standarde de calitate în ceea ce priveste distributia directa, fapt care a dus la cresterea numarului de clienti, astfel încât tot mai multe magazine beneficiaza direct de experienta reprezentantilor nostri, la optimizarea vânzarilor prin livrarea imediata a comenzilor lansate de fiecare client si tot odata la cresterea eficientei activitatii de distributie a produselor de înghetata catre clienti, prin depozitele punctelor de lucru din tara.

Datorita unui management eficient, un management ce se traduce prin respectarea standardelor de calitate, regulilor esentiale ale unui act de comert compatibil cu standardele europene, prin implementarea unui sistem logistic modern si in continua dezvoltare reprezentat de peste 200 de autofrigorifice specializate si peste 20 000 de congelatoare, TOP GEL PROD S.R.L. are un portofoliu important de clienti si o evolutie pozitiva a principalilor indicatori economico-financiari, ocupand in prezent locul doi in topul producatorilor de inghetata (MEMRB 2006), avand o cota de piata de aproximativ 15%.
 

Ca urmare a consolidarii pozitiei pe piata si dezvoltarii activitatii, precum si pentru respectarea cerintelor reglementare ale U.E., in martie 2007 TOP GEL PROD SRL a pus in functiune o investitie noua legata de producerea si depozitarea inghetatei in valoare de aproximativ 5 000 000 € (teren,constructie) la care se adauga investitia in echipamente si utilaje de ultima generatie in valoare de 5 000 000 euro, rezultand astfel o investitie totala de 10 000 000 euro cu o capacitate de productie maxima de 100 tone/zi.
Adresa: Str. Aeroportului, Nr. 120
CARCEA, DOLJ, 207206

Tel: 0251 436655   Fax: 0251 436677


Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • S C Turn Plast

    23 Martie 2016, 10:10

    1

    Consumati inghetata in sezonul 2016 Ptr a comanda Linguri de la SC Turn Plast SRL din Sibiu Pers contact -Valerica Feldman 0742076334

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *