Canon PIXMA MX300

Comert  |  0 comentarii

Acest echipament multifuncţional standard cu fax este ideal pentru persoanele care lucrează de acasă. Păstraţi-vă productivitatea cu ajutorul funcţiilor pentru fax şi tipărire/scanare/copiere - toate la un preţ redus.

Caracteristici

  • Fax super G3, 20 taste rapide, memorie de 50 pagini*
  • Quick-Start
  • Tipăriţi şi copiaţi documente, alb-negru şi color, la până la 22/17 ppm
  • Scanaţi la 600dpi
  • Fotografii de până la 4800x1200 dpi*; 10x15 cm fără margini albe în 46 sec*
  • Afişaj LCD pe două linii

Creaţi-vă propriul birou acasă
Fax
Modemul pentru fax Super G3 trimite rapid faxurile dvs. alb-negru şi color, în 3 secunde/pagină*. Apelarea se face rapid şi facil, datorită celor 20 de taste rapide codate pentru stocarea numerelor obişnuite. Memoria de 50 de pagini* a faxului salvează în condiţii de siguranţă toate faxurile primite, pentru a fi tipărite la o dată ulterioară, în cazul în care nu mai există hârtie sau cerneală.
Datorită tehnologiei pentru trimitere a faxurilor de calitate ridicată de la Canon, cu 256 tonuri de gri şi culoare de 24 biţi, nu veţi mai avea texte ilizibile şi imagini distorsionate în faxurile trimise.
Eficienţă la birou
Tehnologia Quick-Start asigură pornirea rapidă a imprimantei PIXMA şi utilizarea instantanee a funcţiilor.
Tipărirea documentelor
Tipăriţi documente cu o viteză de până la 22 ppm alb-negru sau 17 ppm color.
Copierea
Copiaţi documente cu o viteză până la 22 cpm alb-negru sau 17 cpm color. Tehnologia avansată de copiere asigură o culoare de excepţie.
Tehnologia de separare a textului şi imaginilor oferă rezultate optime în cazul în care textul, graficele şi fotografiile sunt combinate. Copiaţi exact zona dorită cu ajutorul funcţiilor de ştergere a marginii.
Scanarea
Cu ajutorul rezoluţiei de 600 dpi puteţi scana cu uşurinţă documente şi articole. Scanaţi şi salvaţi direct pe PC, trimiteţi prin e-mail sau convertiţi în PDF. Software-ul MP Navigator EX facilitează toate etapele operaţiilor, de la căutarea imaginilor la editarea documentelor PDF.
Software-ul pentru recunoaşterea optică a caracterelor transformă perfect textul tipărit, oferind documente electronice editabile, fără să mai fie nevoie să le retastaţi.
Tipărirea fotografiilor
Bucuraţi-vă de fotografii profesionale, cu detalii clare şi gradare fină a culorii, cu ajutorul picăturilor de 2 pl şi a unei rezoluţii ridicate de tipărire, de 4800x1200dpi*.
Tipăriţi o fotografie fără margini, de 10x15cm, în aprox. 46 secunde în modul standard*. Tipăriţi fotografii direct de pe aparatul sau camera dvs. video compatibile PictBridge.
Auto Image Fix îmbunătăţeşte automat fotografiile. Cu ajutorul software-ului de editare, eliminaţi efectul de ochi roşii, iluminaţi faţa şi multe altele.
ChromaLife100** oferă imagini tipărite frumoase şi rezistente, cu o durată de viaţă de până la 100 de ani.
Interfaţa
Afişajul LCD pe două linii facilitează operarea independentă, fără utilizarea calculatorului.
Cartuşe FINE
Cartuşele avansate FINE oferă o tipărire precisă şi sunt uşor de înlocuit datorită fixării printr-un clic. Cartuşul negru asigură un text clar şi precis pentru tipărirea documentelor, în timp ce cartuşul color face graficele vii şi evidente.
Sisteme de operare
Compatibil cu Windows şi Mac OS X.Imagini Fax-uri

 Canon PIXMA MX300

Canon PIXMA MX300

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *