Canon i-SENSYS FAX-L140

Comert  |  0 comentarii

Obţineţi calitate profesională pentru fax într-un design compact şi stilat cu acest fax Super G3. Uşor de utilizat şi eficient din punct de vedere energetic, este soluţia ideală pentru companiile mici şi mijlocii.

Caracteristici

  • Fax Super G3 compact şi rapid
  • Memorie fax de 340 de pagini* pentru transmitere şi primire
  • 15 apelări 'one-touch' şi 100 de apelări rapide codate
  • Alimentator automat de documente cu 30 de pagini
  • Capacitate de 150 de coli de hârtie
  • Tehnologie Ultra High Quality
  • Copiere convenabilă
  • Cartuş multifuncţional

Calitate excelentă pentru fax laser într-o unitate compactă şi elegantă
Trimitere rapidă şi eficientă a faxurilor
Acest fax Super G3 transmite documente în 3 secunde per pagină* pentru a vă reduce la minim costurile cu comunicarea. Faxurile pot fi trimise şi primite în cel mai rapid timp posibil, eliberând astfel linia telefonică.
Trimiteţi faxuri fără griji
Dacă hârtia sau tonerul se epuizează brusc, memoria de 340 de pagini* poate stoca în deplină siguranţă toate documentele primite, pentru tipărire ulterioară. Documentele mai lungi pot fi de asemenea scanate înainte de a fi transmise, pentru a economisi timp - fiind apoi trimise automat din memorie.
Apelare simplă şi rapidă
Apelarea se face rapid şi uşor, datorită celor 15 apelări 'one-touch' şi 100 de apelări rapide codate pentru stocarea numerelor obişnuite. Un afişaj cu două linii şi iluminare a fundalului permite operarea extrem de facilă a acestui fax.
Alimentare rapidă a documentelor
Cu alimentatorul automat de documente cu 30 de pagini, puteţi trimite prin fax sau copia documente lungi cu uşurinţă, într-o singură operaţie. Economisiţi de asemenea timp la realimentarea cu hârtie, graţie capacităţii de 150 de coli.
Tehnologie Ultra High Quality
Tehnologia noastră Ultra High Quality pentru imagini asigură transmiterea fiecărui detaliu la trimiterea documentelor care conţin diagrame, fotografii sau text cu corp mic. Reproducerea semitonurilor, cu 256 de nuanţe de gri, oferă un plus de profunzime şi claritate a imaginii.
Copiere convenabilă
Utilizaţi acest fax drept copiator convenabil, cu o viteză de 12 copii pe minut. Timpul de încălzire este zero din modul de inactivitate, aşadar nu pierdeţi timp şi nu aşteptaţi.
Cartuş multifuncţional
Nu trebuie decât să înlocuiţi cartuşul multifuncţional - care conţine tonerul, tamburul şi toate piesele esenţiale - iar faxul dvs. este ca şi nou. Fără mizerie, fără stres - doar materiale tipărite la calitate maximă.
Consum energetic eficient
Acest fax eficient din punct de vedere energetic şi ecologic utilizează numai 3 waţi în modul de inactivitate.Imagini Fax

Canon i-SENSYS FAX-L140

Canon i-SENSYS FAX-L140

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *