Fax Canon i-SENSYS FAX-L390

Comert  |  0 comentarii

Acest fax laser profesional cu imprimantă e ideal pentru solicitări intense. Printre funcţiile de producere se numără o memorie fax de mari dimensiuni şi o capacitate mare de hârtie - cu un management al ID-urilor pentru departamente pentru controlarea costurilor.

Caracteristici

  • Fax laser Super G3 pe hârtie normală
  • Memorie fax 510 pagini*
  • Capacitate maximă de 500 coli
  • Alimentator automat de documente pentru 50 de pagini
  • Funcţia de management al ID-urilor pentru departamente pentru limitarea costurilor şi sporirea securităţii
  • Tehnologie Ultra High Quality
  • Imprimantă laser 18 ppm, 600 dpi

Fax laser profesional cu imprimantă, rapid, sigur, rapid, pentru solicitări intense
Viteză ce reduce costurile
Acest fax laser Super G3 transmite documentele cu o viteză de 3 secunde per pagină*. Astfel, costurile cu apelurile telefonice sunt reduse şi se pierde mai puţin timp în faţa aparatului. Pot fi recepţionate mai multe faxuri fără blocarea liniei, economisind mai mult timp.
Trimiteţi faxuri fără griji
Dacă se termină hârtia sau tonerul pe timpul nopţii sau în weekend, memoria de 510 pagini stochează în condiţii de siguranţă toate documentele primite pentru a fi imprimate ulterior. Documentele mai lungi pot fi scanate rapid înainte de a fi transmise, fiind apoi trimise automat din memorie.
Funcţii de înaltă productivitate
O capacitate suplimentară de 500 de coli asigură o reducere considerabilă a numărului de alimentări a casetei. Cu Alimentatorul automat de documente de 50 de pagini, documentele lungi pot fi transmise printr-o singură operaţie, fără a fi nevoie să fie împărţite în prealabil. Apelarea se face rapid şi facil, datorită celor 31 de taste rapide 'one-touch' şi celor 169 de taste rapide codate pentru stocarea numerelor obişnuite. Aparatul telefonic opţional aduce un plus de confort.
Limitaţi costurile şi sporiţi securitatea
Faxul i-SENSYS L390 conţine o funcţie de management al ID-urilor pentru departamente în vederea limitării costurilor şi a sporirii securităţii. Aceasta vă permite setarea şi stocarea diferitelor ID-uri şi parole pentru fiecare departament şi limitarea utilizării faxului la personalul autorizat. Ideală pentru management şi contabilitate, aceasta vă permite verificarea faxului, imprimarea şi copierea totalului în mod regulat pentru fiecare utilizator şi departament.
Tehnologie Ultra High Quality
Beneficiaţi de faxurile laser de calitate pentru hârtie normală cu imagini clare, bine definite. Atunci când transmiteţi documente detaliate - cum ar fi diagrame sau fotografii combinate cu text, tehnologia Ultra High Quality de la Canon asigură o preluare perfectă de fiecare dată. Reproducerea semitonurilor, cu 256 de nuanţe de gri, oferă un plus de profunzime şi calitate a imaginii.
Imprimare rapidă laser
Faxul i-SENSYS L390 poate fi utilizat ca imprimantă sau copiator laser cu o viteză de 18 pagini pe minut, prin intermediul conexiunii USB. Obţineţi rezultate de o calitate superioară cu o rezoluţie înaltă, de 600 dpi. Tehnologia noastră On-Demand Fixing elimină practic timpul de încălzire pentru a obţine rezultate şi mai rapide.
Cartuş multifuncţional şi curat
Nu mai trebuie decât să înlocuiţi cartuşul multifuncţional - care conţine tonerul şi toate piesele esenţiale - iar faxul dvs. este ca şi nou. Fără mizerie, fără stres - doar materiale imprimate la calitate maximă.Imagini Fax

Canon i-SENSYS FAX-L390

Canon i-SENSYS FAX-L390

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *