16/08/2013 zi libera Guvern iresponsabil Victor Ponta

Legislatia muncii  |  0 comentarii

Hotărâre Guvernul României 590/2013 pentru stabilirea zilei de 16 august 2013 ca zi liberă. Inca o zi libera pentru bugetari mai putin pentru firmele private care trebuis sa munceasca pentru a plati impozitele catre Guvernul iresponsabilului Victor Ponta!

 Art. 1. - (1) Pentru salariatii din sectorul public, ziua de 16 august 2013 se stabileste ca zi libera.
(2) Pentru ziua stabilita ca zi libera potrivit alin. (1) institutiile publice isi vor desfasura activitatea in regim de program normal in ziua de 24 august 2013 sau vor prelungi corespunzator timpul de lucru, pana la data de 30 septembrie 2013, potrivit planificarilor stabilite
(3) Prestarea muncii potrivit alin. (2) nu confera acordarea de timp liber corespunzator.
 
Art. 2. - Prevederile art. 1 nu se aplica in locurile de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta datorita caracterului procesului de productie sau specificului activitatii.
 
Art. 3. - (1) Dispozitiile art. 1 nu se aplica magistratilor si celorlalte categorii de personal din cadrul instantelor judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in data de 16 august 2013 si nici participantilor in aceste procese
(2) Dispozitiile art. 1 nu se aplica personalului din cadrul Trezoreriei Statului care desfasoara in zilele respective activitati stabilite prin ordin emis de Ministerul Finantelor Publice.
 
Art. 4. - Dispozitiile prezentei hotarari pot fi aplicate si angajatilor din sectorul privat, in masura in care partenerii sociali stabilesc astfel.


0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *