24 de ore - ziare de la a la z romanesti din Caras Severin

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

      24 de ore - Cotidianul de Vest
     Ziarul se prezinta in format color/alb negru si are un tiraj de 6.000 de exemplare. In cadrul celor 16 pagini pe care le cuprinde, 24 de ore prezinta cele mai importante evenimente de la nivel regional si national, economia regionala si evenimentele economice din zona de vest a tarii, stiri din sfera invatamantului si a culturii, can-can-uri, o sinteza a presei lumii dar si informatii utile, cursul valutar sau vremea. Nu lipsesc nici stirile din sport  si nicio rubrica destinata anunturilor de mica publicitate. Pentru destindere, cotidianul cuprinde si horoscopul zilei sau integrame si programul TV.
       24 de ore este distribuit in intreg judetul Caras-Severin, inclusiv in zona rurala, iar de la 1 iunie 2007 s-a extins si in judetele Timis, Hunedoara si Mehedinti. In paginile ziarului se regasesc in principal informatii regionale dar o mare parte a spatiului editorial este alocat si informatiilor cu caracter national care afecteaza viata si activitatea locuitorilor din zona de vest a tarii.
       Politica editoriala a ziarului se descrie prin echidistanta si obiectivism. Dorinta este de a lasa faptele sa fie dezvaluie in maniera  in care se intampla, fara ca tonul sa protejeze sau sa dezgoleasca reprezentanti politici si din administratie dintr-o grupare politica sau alta. Sunt promovate stilul informativ regasit in stirile din fiecare pagina dar si genul investigativ si reportajul ca elemente inseparabile de formula editoriala prezentata zilnic cititorilor.

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

       Misiunea 24 de ORE este de a informa si educa corect cititorii in spiritul libertatii de exprimare, asumandu-si rolul de a-i ajuta in rezolvarea problemelor ori de cate ori au nevoie de sprijin.

    Prima pagina
    Editorial
    Politica locala
    Politica nationala
    International
    Economie
    Societate / Administratie / Cultura
    Fapt divers
    Sport
    Informatii inutile
    Soparla zilei

Page web: www.24h-online.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *