ADN tigara preot dn masina pelerinaj saracie amenda ambulanta spital prefect petitie contrabanda stiri ziare Suceava

Stiri Suceava  |  0 comentarii

ADN-ul de pe un muc de ţigară îl dă de gol pe şoferul asasinilor lui Cristian Căjvănean

Alin Novac (25 de ani), din Plopeni - Salcea, cel de-al şaselea individ arestat preventiv în dosarul jafului de peste 400.000 de lei, comis la 20 iulie 2009, asupra lui Cristian Căjvănean (37 de ani), faptă urmată de decesul victimei, după 17 zile de agonie în „Reanimarea” Spitalului Judeţean Suceava, va afla astăzi, la Curtea de Apel Suceava, că anchetatorii au o probă incontestabilă împotriva sa.

Soţie de preot, în stare gravă, după ce-a „plonjat” cu maşina de pe DN 2

Soţia unui preot din municipiul Fălticeni a suferit un cumplit accident de circulaţie, ieri, în jurul prânzului, după ce maşina pe care o conducea a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit într-un şanţ de pe câmpul de la marginea drumului.

Trei „drumuri ale smereniei” pentru „Pelerin în Bucovina”

Proiectul „Pelerin în Bucovina”, al Consiliului Judeţean Suceava, a fost prezentat, ieri, la deschiderea Târgului de Turism de la Viena. Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a declarat că pelerinii care vor pleca, în 15 iulie, din faţa Catedralei Sfântul Ştefan din Viena vor avea la dispoziţie, în judeţul Suceava, trei trasee distincte, la capătul cărora se află obiective religioase creştine cunoscute prin minuni: Mănăstirea Putna şi Catedrala Catolică de la Cacica.

Băişanu susţine că Suceava este printre cele mai sărace judeţe din ţară

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că măsurile luate de actuala conducere PD-L a judeţului nu au avut efecte pozitive pentru dezvoltarea economică. Băişanu a făcut referire în special la dezvoltarea turismului, arătând că din punctul său de vedere toate proiectele promovate de Consiliul Judeţean Suceava în acest sens nu au avut efectul scontat

Amenzi de 10.000 de lei, după ce-au fost prinşi la fumat, în Bazar

Interzicerea fumatului în incinta Bazarului municipiului Suceava, intrată în vigoare încă din noiembrie 2010, dar ignorată de mulţi dintre comercianţi, dar şi de clienţii acestora, a adus, în urmă cu două zile, primele amenzi, în urma unui control inopinat al pompierilor.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Ambulanţa vrea să înfiinţeze o linie de gardă pentru consultaţii gratuite la domiciliu

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Judeţean vrea să înfiinţeze o linie de gardă pentru consultaţii de urgenţă la domiciliu, dacă numărul persoanelor care vor solicita aceste servicii, oferite gratuit, va creşte.

Un copil de 9 ani a venit la spital cu degetele într-o pungă cu gheaţă

Un copil de 9 ani, din localitatea suceveană Vatra Moldoviţei, victimă a unui accident casnic, a ajuns ieri la spital cu degetele într-o pungă cu gheaţă.

sursa: monitorulsv.ro

Prefectul face apel la populaţie să participe la recensământul agricol

Prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a făcut un apel la populaţia judeţului să participe la recensământul general agricol. Popescu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că din numărul total de 176.791 chestionare care trebuie completate la nivelul judeţului Suceava, până la data de 14 ianuarie 2011 au fost completate 152.423 chestionare, adică un procent de 86,22%.

Crăciun în Bucovina s-a încheiat cu parada obiceiurilor de Anul Nou pe stil vechi

Programul „Crăciun în Bucovina” promovat de Consiliul Judeţean Suceava s-a încheiat joi cu parada măştilor şi a obiceiurilor de Anul Nou pe stil vechi care a avut loc în comuna Drăguşeni. Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a fost cel care a dat startul paradei, care a pornit de la poarta de intrare în judeţul Suceava de la Drăguşeni şi până în centrul acestei comune, pe E 85, pe un traseu de circa 2 kilometri.

Sucevenii au depus mai multe petiţii la Prefectură în 2010 faţă de 2009

Anul trecut la Prefectura Suceava au fost înregistrate 1.798 de petiţii cu 150 mai multe decât în 2009, se arată într-un bilanţ prezentat de prefectul Sorin Arcadie Popescu. Ponderea o reprezintă petiţiile locale care au fost în număr de 1.462 diferenţa de 336 fiind petiţii centrale.

Contrabandişti de ţigări opriţi de poliţişti cu focuri de armă

Poliţiştii de frontieră suceveni au tras două focuri de avertisment pentru a stopa a doi contrabandişti de ţigări. Contrabandiştii au 19 şi respectiv 20 de ani şi sînt din Vicovu de Sus.

Ambulanţele riscă să rămână fără asistenţi medicali

Serviciul de Ambulanţă Judeţean riscă să rămînă doar cu maşinile ultraperformante cu care a fost dotat în ultimul timp. Asta pentru că tot mai mulţi asistenţi cu experienţă îşi completează dosarele pentru plecarea în străinătate, nemulţumiţi de lefuri şi condiţiile de lucru.

Deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţ a costat 21 de miliarde de lei vechi

Luna trecută, deszăpezirea drumurilor naţionale din Suceava a costat aproximativ 21 de miliarde de lei vechi. Declaraţia a fost făcută de prefectul Sorin Popescu.

Bătrân mort într-un incendiu izbucnit de la jarul căzut din sobă

Un bărbat în vârstă de 79 de ani din satul sucevean Herla, comuna Slatina, a murit într-un incendiu izbucnit în locuinţa sa, din pricina jarului căzut din sobă. Incendiul s-a produs joi, în jurul orei 08.00, iar bărbatul a fost scos din casă de fiul său şi de vecini, pînă la sosirea echipajelor de pompieri.

sursa: suceava-news.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *