Accident bac presedinte sua primaria suceava medic medicament masina ispa pdl stiri ziare Suceava

Stiri Suceava  |  0 comentarii

Tânăr omorât în 2005 de un camion scăpat de sub control - nici un vinovat până astăzi

În vara lui 2005, viaţa unui tânăr care tocmai dăduse bacalaureatul şi se pregătea de admiterea la facultate s-a sfârşit cumplit şi brusc.

O suceveancă va fi premiată de preşedintele Statelor Unite, la Casa Albă

O suceveancă în vârstă de 34 de ani, cercetător în fizica materiei condensate, va primi, pe 13 decembrie, la Casa Albă, din partea preşedintelui Barack Obama, cea mai înaltă distincţie acordată de preşedinţia americană pentru debut în cariera ştiinţifică.

Tăietorii de copaci, atacaţi cu borcane şi apă clocotită, de la balcoane

Dacă pe vremuri, invadatorii erau alungaţi cu ulei încins şi bolovani aruncaţi de pe zidurile Cetăţii de Scaun a Sucevei, sau de pe stânci, ca în bătălia de la Posada, acum, după aproape 700 de ani, spiritul războinic nu a pierit. Recent, o echipă a Direcţiei Domeniului Public, din cadrul Primăriei Suceava, a fost alungată din preajma unui copac pe care trebuia să îl taie, în cartierul George Enescu, după ce a fost atacată, de la balcoane, cu borcane şi cu apă fierbinte, aruncate în capul lor.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Vasile Mucea a păşit în sfinţenie

Cel mai tulburător zicălaş al Bucovinei, cum era numit rapsodul, odinioară, când cântecul popular avea o morală, o zicală, bilcanul Vasile Mucea a păşit, pe neaşteptate, în sfinţenie, ostenit, poate, şi de lungul şir de cântări, cu care a trebuit să aline şi să înveselească sufletul românesc şi în lunga perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Centrul Sucevei, închis complet pentru minim doi ani

Adio plimbări prin Centru, cu copiii sau cu prietena de mână, adio stat pe bănci, la soare, admirând porumbeii care ciugulesc mâncarea aruncată pe jos sau direct din palmă, adio Revelioane sau Zilele Sucevei la kilometrul 0 al municipiului.

Medicii de familie, obligaţi să decidă cui să dea medicamente şi cui nu

Potrivit noului contract-cadru, care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale în 2011, medicii de familie vor avea un buget pentru prescrierea medicamentelor în regim compensat şi gratuit, similar celui existent la farmacii, şi în care vor trebui să se încadreze.

Cinci accidente dintr-un foc, după o plimbare cu maşina

Trei persoane au fost rănite uşor, iar două maşini au suferit avarii după ce un tânăr de 16 ani a încercat să-şi etaleze calităţile de şofer în parcarea de la Iulius Mall.

sursa: monitorulsv.ro

Lungu cere termene clare pentru finalizarea lucrărilor ISPA

Primarul Sucevei, Ion Lungu, le-a cerut reprezentanţilor firmelor implicate în proiectul ISPA să vină cu termene clare de execuţie, astfel încât lucrările să fie finalizate pînă în data de 30 iunie 2011.

Pardău: "PD-L a depus toate eforturile şi va continua să o facă pentru rezolvarea problemelor oraşului Vatra Dornei"

Democrat liberalii s-au arătat indignaţi de atacul social democraţilor la adresa viceprimarului PD-L al municipiului Vatra Dornei, Mircea Rusu, căruia aceştia i-au cerut demisia pe motiv că nu s-a ocupat în mod conştiincios de sarcinile trasate prin dispoziţie de primarul PNL Ioan Moraru.

O cisternă încărcată cu adeziv a luat foc în timp ce circula pe DN 17

Pompierii suceveni au salvat din incendiu o cisternă încărcată cu aproape 27.000 de kilograme de adeziv pentru pal.

Peste 300 de persoane au fost vaccinate într-o săptămână împotriva gripei

În perioada 3-9 ianuarie, 327 de persoane din judeţul Suceava au fost vaccinate gratuit împotriva gripei. Direcţia de Sănătate Publică a informat că cele mai multe doze de vaccin antigripal – 196, au fost folosite pentru imunizarea unor bolnavi cu afecţiuni cronice din grupa de vârstă 30-64 de ani.

Au furat conserve din depozitul unei firme din Suceava

Trei persoane au furat 64 de baxuri cu 720 de conserve de carne, din curtea depozitului unei firme de pe strada Cernăuţi din municipiul Suceava. Unul dintre autori are 36 de ani şi este din Dorneşti, iar ceilalţi doi au 13 şi respectiv 17 ani şi sînt din Şcheia.

sursa: suceava-news.ro
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *