Accident grav in Calarasi soldat cu avaria unui bransament de gaze

Accidente  |  0 comentarii

Accident grav produs pe raza municipiului Călăraşi / o maşină a pătruns pe trotuar, unde a accidentat un pieton şi a avariat un branşament de gaze. În această dimineaţă, în jurul orei 06,00, Z. Alexandru, de 35 ani, din municipiul Călăraşi, care conducea autoturismul marca VW Golf, pe strada Bucureşti, din municipiul Călăraşi, a pierdut controlul volanului, la schimbarea direcţiei de mers, pătrunzând pe trotuar, unde a accidentat pe P. Lenuţa, de 36 ani, din Călăraşi, şi a avariat branşamentul de gaze naturale, care alimenta două imobilele.

În urma accidentului a rezultat distrugerea branşamentului de gaze naturale şi vătămarea gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru îngrijiri medicale, fiind transferat la un spital din Bucureşti.

Conducătorul auto a fost testat de poliţiştii Biroului Rutier Călăraşi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ambelor persoane implicate în accident le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

sursa: IPJ Călăraşi

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *