Accident grav la o gradinita din Buftea pentru un muncitor

Accidente  |  0 comentarii

O placă de beton i-a căzut peste picioare

Un muncitor care lucra la extinderea unei grădiniţe din localitatea ilfoveană Buftea este rănit grav, după ce o placă de beton i-a căzut peste picioare în timp ce săpa la fundaţie, paramedicii încercând să-l resusciteze.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov au declarat, că muncitorul este rănit grav, echipa medicală ajunsă la faţa locului încercând să îl resusciteze.
Conform legislatiei in vigoare, prin accident de munca se intelege vatamarea violenta a organismului, precum si intoxicatia acuta profesionala, care au loc in timpul procesului de munca sau in indeplinirea indatoririlor de serviciu si care provoaca incapacitate temporara de munca de cel putin 3 zile calendaristice, invaliditate ori deces.
La faţa locului au venit inspectori de la ITM şi procurori, pentru a stabili din ce cauză s-a produs accidentul de muncă.
Bărbatul săpa la fundaţia viitoarei clădiri, alături de colegii săi, iar la un moment dat o placă masivă din beton, desprinsă din imobilul în care funcţionează grădiniţa, i-a căzut peste picioare, acesta rămânând blocat sub ea.
Echipele de intervenţie venite la faţa locului au reuşit să îl scoată pe bărbat de sub placa din beton, iar paramedicii încearcă de mai mult timp să îl resusciteze.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *