Adeverinta pensie militari, politisti si functionari publici cu statut special

Adeverinte  |  1 comentarii

Adeverinta pensie militari, politisti si functionari publici conform Legii pensiilor aprobate prin HGR 257/2011

Date de identificare a unitatii
Nr. ..../.........

ADEVERINTA

    Se adevereste prin prezenta ca domnul/doamna ......., nascut/nascuta la data de ....... in localitatea ......, judetul ......, avand codul numeric personal ......., a fost cadru militar/politist/functionar public cu statut special in sistemul administratiei penitenciare la ......, in perioada ........ .
    Pe perioada ...... se incadreaza in conditii de munca ......, in baza ....., activitate care se regaseste in anexa nr. ... la Hotararea Guvernului nr. 1.294/2001 privind stabilirea locurilor de munca si activitatilor cu conditii deosebite, conditii speciale si alte conditii, specifice pentru cadrele militare in activitate, cu modificarile ulterioare, si in Hotararea Guvernului nr. 1.822/2004 privind stabilirea locurilor de munca si activitatilor cu conditii deosebite, speciale si alte conditii, specifice pentru politisti, cu modificarile ulterioare.
    Mentionam ca prezenta adeverinta s-a eliberat in baza documentelor, verificabile, aflate in arhiva unitatii, cunoscandu-se atat prevederile Codului penal referitoare la falsul in inscrisuri oficiale, cat si prevederile legislatiei de reglementare a pensiilor din sistemul public, potrivit carora angajatorul poarta intreaga raspundere pentru valabilitatea si corectitudinea actelor doveditoare utilizate la stabilirea drepturilor de pensie.

                             Conducatorul unitatii,
                             ......................
                            (semnatura si stampila

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • anghel din bacau

    26 Septembrie 2012, 15:14

    1

    Am si eu o problema ,as dori sa aflu care este termenul legal de eliberare adeverinta cu sporuri salariale necesara la depunerea dosarului de pensionare.

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *