Adio bonusuri si suplimente la salariu! Multumeste-te cu o mangaiere pe crestet de la sef! - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Adio bonusuri si suplimente la salariu!
Multumeste-te cu o mangaiere pe crestet de la sef!

Mergand pe ideea „Slava Domnului ca mai am un serviciu si ca nu sunt somer", angajatii romani nici nu se mai gandesc sa ceara o marire de salariu sau pachete salariale care sa-i motiveze. La randul lor, managerii incearca sa-si pastreze cei mai buni angajati fara a avea la dispozitie un buget din care sa ofere bonusuri, stimulente sau suplimente pe masura muncii depuse.
In aceste conditii, cei mai multi dintre salariati primesc complimente verbale din partea sefului, scrisori personale de felicitare sau, cel mult, cateva zile libere la finalizarea unui proiect pentru care au muncit zi lumina. Este de ajuns, insa, pentru a pastra angajatii cheie in companie?
Potrivit celui mai recent studiu asupra tendintelor de pe piata muncii, dat publicitatii de HR Club, principalele tehnici de retentie utilizate de angajatori in trimestrul al doilea al anului s-au concentrat pe asigurarea unui mediu de lucru cat mai placut, pe recunoasterea valorii angajatilor, pe activitatile de training si pe intalnirile formale cu managementul de varf.

Sursa: incont.ro

15.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *