Admiterea la actorie in Sibiu a inceputde ieri. 3.300 lei este taxa de studii - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Ieri a inceput admiterea la actorie in Sibiu. 3.300 lei taxa de studii

Catedra de Arta Teatrala din cadrul Facultatii de Litere si Arte a Universitatii Lucian Blaga Sibiu anunta deschiderea inscrierilor pentru studii de licenta si studii de master. Inscrierile vor avea loc in perioada 16 - 22 septembrie la sediul facultatii din Bvd. Victoriei nr. 5 - 7.
Pentru admiterea in anul universitar 2010 - 2011 Facultatea de Litere si Arte scoate la concurs pentru Catedra de Arta Teatrala in sesiunea de toamna locuri bugetate si cu taxa la toate specializarile, dupa cum urmeaza: 3 locuri bugetate si 15 locuri cu taxa la Sectia Actorie; 4 locuri bugetate si 12 cu taxa la Sectia Teatrologie/Management Cultural - studii de licenta de 3 ani -, precum si 11 locuri bugetate pentru studii de master de 2 ani cu specializarea Arta interpretarii caracterelor dramatice si Teoria si practica managementului institutiilor culturale.
Inscrierile vor avea loc in perioada 16 - 22 septembrie la sediul facultatii din Bvd. Victoriei nr. 5 - 7 in intervalul orar 09:00 - 14:00, iar probele de admitere vor avea loc in data de 23 si 24 septembrie. Admiterea pentru studii de licenta la specializarea teatrologie/ management cultural se face pe baza de concurs de dosare. Admiterea pentru studii de licenta la specializarea actorie se face in urma a doua probe, cea medicala, eliminatorie, din data de 23 septembrie si, respectiv, proba de aptitudini din data de 24 septembrie. Admiterea pentru studii de masterat se va face pe baza unui examen scris sustinut in data de 23 septembrie. Toate rezultatele vor fi afisate pe data de 27 septembrie la avizierul facultatii.

Sursa: Adevarul.ro

17.09.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *