Adrian Mutu asteapta decizia Procurorului Federal

Sport  |  0 comentarii

Avocatul atacantului Adrian Mutu, Nino D'Avirro, a declarat, marţi dimineaţă, pentru cotidianul La Nazione, că se aşteaptă decizia Procurorului Federal în cazul "sibutramina", acesta urmând să recomande sancţiunea pentru fotbalistul Fiorentinei, informează site-ul fiorentina.it.

" Suntem în aşteptarea recomandării Procurorului Federal. Odată cu recomandarea acestuia se va stabili ziua audienţei, iar apoi se da sentinţa. În anumite cazuri se anunţă sancţiunea pe care a recomandat-o Procurorul Federal, dar momentan suntem în aşteptare ", a spus D'Avirro.Scandalul de dopaj în cazul lui Adrian Mutu, al doilea în cariera românului, a izbucnit la 28 ianuarie, când Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunţat că atacantul Fiorentinei a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei. La numai 24 de ore, CONI a informat că este pozitiv şi rezultatul testului efectuat de Mutu după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, care a avut loc în 20 ianuarie.

Mutu a fost suspendat provizoriu de către CONI, iar atacantul român a renunţat să ceară analiza probelor B.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *