Vremea pe Aeroportul din Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Aeroportul Sibiu, băgat în ceaţă

În ultima săptămână, mai multe zboruri de pe Aeroportul Internaţional Sibiu au fost anulate din cauza ceţii. Aşa s-a întâmplat şi ieri când au fost anulate patru curse aeriene. Vezi Cum e vremea in Sibiu

Pentru premianţi, o excursie în Ţara Soarelui Răsare

Un elev de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” - Cristian – Mihai Miron (clasa a VII-a A) şi altul de la Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Radu Dalidis (clasa a XI-a I) vor avea parte de o excursie de vis. Ei vor merge în oraşul Takayama, din Japonia, premiu acordat în cadrul Concursului SibLegis.

Alexandru Tomescu concertează joi la Sala Thalia

Alexandru Tomescu, violonistul cunoscut melomanilor sibieni mai ales prin intermediul recitalurilor susţinute la Sibiu cu celebra vioară Stradivarius Elder-Voicu se va afla joi la Sala Thalia.


Board–ul BERD soseşte astăzi la Mediaş

Reprezentanţii Băncii Europene de Reconstrucţie şi Dezvoltare se vor afla astăzi la Mediaş, unde vor discuta cu edilii Mediaşului detaliile acordului de finanţare privind împrumutul de 7 milioane de euro. După ce la finele anului trecut, consilierii locali au avizat favorabil acordul de prefinanţare privind accesarea împrumutului, responsabilii BERD şi ai Primăriei Mediaş vor discuta miercuri asupra acordului de finanţare.

Recital eminescian, în cinci limbi

Aniversarea a 161 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu se prelungeşte în Sibiu, aşa că recitaluri din creaţia eminesciană se desfăşoară pe tot parcursul acestei săptămâni. Protagonişti sunt actorii Teatrului Naţional "Radu Stanca", alături de studenţi la Actorie. Astfel, actorii Diana Fufezan, Ema Veţean, Marius Turdeanu şi Serenela Mureşan vor susţine un recital de poezie astăzi, ora 11:00, la Şcoala Generală „Regina Maria”.

Spitalul de Urgenţă are directori

Doar directorul financiar–contabil a fost schimbat în urma concursului, el pierzând locul pentru 10 sutimi. Noul director economic al Spitalului Judeţean de Urgenţă este Ioan Blaga

sursa: tribuna.ro

Două cupluri din Sibiu divorţează la ofiţerul de stare civilă

În urmă cu ceva timp, au spus DA în faţa lui şi au devenit, oficial, soţ şi soţie. Acum, în faţa aceluiaşi ofiţer de stare civilă, tot de comun acord, au hotărât să se despartă. Conform unei legi apărute la sfârşitul anului trecut, cuplurile nu mai trebuie să se adreseze instanţei judecătoreşti pentru desfacerea căsătoriei. Aceştia pot apela la ofiţerul de stare civilă ori la un notar, pentru obţinerea divorţului. Dar numai de comun acord. La Sibiu, sunt deja două cazuri.

Trei zboruri anulate, la Sibiu, din cauza ceţii

Trei curse, de la mai multe companii aeriene, au fost anulate miercuri, la Sibiu, din cauza ceţii, anunţă reprezentanţii Aeroportului din Sibiu.

Întâlnire cu Radu Paraschivescu, la Humanitas

Librăria Humanitas Constantin Noica , de pe strada Nicolae Bălcescu 16, vă invită la o şuetă literară cu scriitorul Radu Paraschivescu, marţi, 25 ianuarie, ora 18.00. Întâlnirea, la care vor fi prezenţi Radu Vancu şi Dragoş Varga, este prilejuită de lansarea romanului „Fluturele Negru".

Criză de asistenţi maternali: 448 de copii la 269 de mame plătite

Salariile mici au făcut ca numărul asistenţilor maternali să se micşoreze la Sibiu, iar posturile acestora rămân oricum blocate. Potrivit Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, în luna ianuarie, la nivelul judeţului, 448 de copii erau daţi în grija a 269 asistenţi maternali.

230.000 de vizitatori la Astra, în 2010

Peste 230.000 de persoane au vizitat, în 2010, unităţile Complexului Naţional Muzeal ASTRA din Sibiu, mai mult de jumătatea dintre acestea preferând Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

sursa: ronduldesibiu.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *