Afacere energie autostrada fier vechi gestiune agricultura boala politia mobil mazare sanatate stiri ziare Constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Afacerea UCM Reşiţa - tratată ca problemă de securitate naţională

Planul libanezului Said Baaklini, la care a pus umărul şi Eugen Bogatu, directorul Direcţiei Domenii din cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, pare să fi fost mai mult decât un simplu tun de 60 de milioane de euro.

Medgidia şi Silistra vor demara proiecte comune de eficienţă energetică

În perioada 12-14 ianuarie, la Medgidia se află în vizită de lucru o delegaţie din Silistra, Bulgaria. Delagaţia a sosit la Medgidia pentru a discuta despre proiectele transfrontaliere derulate de cele două localităţi, dar şi pentru a semna un protocol de colaborare între primăriile Silistra şi Medgidia şi demararea unui proiect comun.

Autostrada A2 neterminata din lipsa banilor sau a problemelor arheologice?

Ministrii Transporturilor si Culturii s-au contrat in Guvern pe tema Autostrazii Cernavoda-Constanta, Boagiu acuzand ca proiectul este intarziat deoarece Cultura nu a efectuat descarcari arheologice, iar Kelemen demonstrand ca si-a facut treaba, dar Transporturile nu au prevazut bani in acest sens, informeaza Mediafax.

La nivelul asociaţiilor din Constanţa au fost postate anunţuri false RAJA

În ultimele zile, la avizierele asociaţiilor din Constanţa au apărut nişte aşa-zise anunţuri publice transmise de către SC RAJA SA Constanţa, prin care locatarii erau înştiinţaţi că „Regia Autonomă Judeţeană de Apă Constanţa va începe verificarea pe anul 2011 a elementului termic şi energetic, inclusiv a repartitoarelor de căldură şi a contorilor de apă caldă şi rece".

O familie din Năvodari prinsă la furat de fier vechi

Poliţiştii din Năvodari au prins în flagrant ieri doi minori, dar şi pe tatăl acestora, toţi din Năvodari, după ce au sustras dintr-un imobil în construcţie, situat în cartier Depozit 10 din Năvodari, obiecte metalice în valoare de 900 lei.

Trei gestionari din Mangalia, bănuiţi că ar fi însuşit produse din firmă

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor Mangalia au început urmărirea penală împotriva a trei persoane, respectiv Carmen G., Maria L şi Daniel N., care în calitate de gestionari ai unei societăţi comerciale cu punct de lucru în Mangalia, în intervalul ianuarie-iunie 2010, şi-au însuşit pe nedrept din gestiune, produse în valoare totală de 228.332 lei

Peste 70% de chestionare completate pentru Recensământul Agricol General în judeţ

Potrivit datelor publicate de Direcţia Judeţeană de Statistică Constanţa, aşa cum arată raportarea din 7 ianuarie 2011 referitoare la înregistrarea datelor statistice necesare Recensământului General Agricol (RGA), judeţul Constanţa are completate 76,34% de chestionare, comparativ cu raportarea din 5 ianuarie care indica doar 68,82% de chestionare finalizate

sursa: ziuaconstanta.ro

Rafturi goale în farmacii! Bolnavii nu mai au cu ce să se trateze!

Farmaciştii îi avertizează pe bolnavi că vor găsi cu dificultate medicamentele de care au nevoie. S-a ajuns în această situaţie, spun reprezentanţii Colegiului Farmaciştilor din România, pentru că banii pentru decontarea produselor compensate întârzie cu lunile.

Închiderea podului de la Cernavodă naşte o nouă taxă pentru maşini

Consilierii locali din Cernavodă s-au întâlnit, pentru prima dată în acest an, în cadrul unei şedinţe extraordinare, pe a cărei ordine de zi s-au aflat 11 proiecte de hotărâri, dintre care au fost aprobate nouă, restul fiind amânate pentru o viitoare şedinţă.

Furt de bunuri metalice la Săcele

Un localnic a sesizat poliţiştii din Săcele despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a gospodăriei sale, de unde i-au sustras mai multe bunuri metalice în valoare de 5.000 lei.

I-a furat telefonul mobil din scara blocului

Poliţiştii din Năvodari fost sesizaţi de către o persoană din localitate cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras dintr-o poşetă pe care o lăsase în scara unui bloc, unde aceasta lucrează ca femeie de serviciu, un telefon mobil în valoare de 300 lei.

După o lună de vacanţă, Mazăre s-a întors la muncă

După o lună de vacanţă petrecută în Caraibe, primarul Radu Mazăre şi-a adus aminte de constănţenii care l-au ales în fruntea urbei. El s-a întors, astăzi, la muncă.

Sindicaliştii din Sănătate îi cer ministrului Cseke Attila să oprească desfiinţarea spitalelor

Federaţia TESA consideră că motivele invocate de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, pentru desfiinţarea şi comasarea unităţilor spitaliceşti sunt, de fapt, „o vânătoare de personal administrativ şi muncitori”. „Constatăm, în ultima perioadă, că deciziile ministerului sunt îndreptate numai către o aşa-zică eficientizare a cheltuielilor de personal.

Scumpirea carburanţilor = "reţeta eşecului" Guvernului

Teroarea creşterii preţurilor carburanţilor continuă cu explicaţiile goale ale Consiliului Concurenţei (CC) care ne creionează modalitatea în care producătorii de carburanţi NU pot fi amendaţi deoarece o înţelegere între aceştia este foarte greu de dovedit. Astfel, combustibilii s-au scumpit cu aproape 3% în decembrie, preţurile urcând anul trecut cu peste 15%, după ce în 2009 au fost majorate cu 13%!

Pensiile militarilor, bătaie de joc naţională!

Guvernul României acceptă sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prin care s-a dispus suspendarea aplicării HG 735/2010 privind recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislaţiei privind pensiile militare de stat doar faţă de cei care s-au adresat justiţiei.

Structura Spitalului de Urgenţă, acceptată de Minister

Anul trecut, structura propusă pentru funcţionarea eficientă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa a determinat mari nemulţumiri în rândul cadrelor medicale, cele mai multe fiind convinse că Ministerul Sănătăţii (MS) va respinge organigrama. N-a fost însă aşa. Şi experţii MS au ajuns la concluzia că propunerea a fost gândită în favoarea constănţenilor, potrivit documentului oficial.

Alte zeci de mii de disponibilizări

Zeci de mii de salariaţi din industrie, în special din industria de îngrăşăminte, ar putea fi disponibilizaţi în lunile următoare, dacă Guvernul nu va lua măsuri de susţinere a economiei, a declarat, ieri, preşedintele UGIR - 1903, Cezar Corâci

Spargere la Protoieria Ortodoxă Băneasa

Trei tineri din comuna constănţeană Oltina sunt cercetaţi de oamenii legii, după ce au furat două computere din sediul Protoieriei Ortodoxe Băneasa. Anchetatorii spun că Alin Postaru, de 21 de ani, Constantin Gimbinea, de 19 ani şi Costică Niţă, de 19 ani, au furat, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie, două calculatoare, după ce au intrat prin forţarea unei ferestre în sediul Protoieriei Ortodoxe Băneasa

12 jandarmi medaliaţi pentru activitatea de anul trecut

Aproape 300 de cadre militare de la Gruparea de Jandarmi Mobilă (GJM) „Tomis” Constanţa au participat, ieri, la întâlnirea anuală pentru prezentarea bilanţului activităţii pe anul 2010. Cu această ocazie, 12 subofiţeri au primit diplome de merit pentru rezultate remarcabile obţinute în timpul misiunilor.

sursa: telegrafulonline.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *