Afacere euro moarte pensie ArcelorMittal Galati transport copil viroza fier vechi taxe job stiri ziare Galati

Stiri Galati  |  0 comentarii

Afaceri ca în „1001 de nopţi”

Mai gălăţean decât mulţi gălăţeni, Ali Yildirîr din Izmir a pus, în fostele hale de la Tuluceşti, bazele unei afaceri de 25 milioane euro! Asil Group, un imperiu din şerveţele, cosmetice şi detergenţi cu desfacere în 38 de ţări! Pe timp de criză, creştere a producţiei cu 61 la sută şi deschiderea unor noi linii de cosmetice

La 23 de ani omorât prin electrocutare

Valentin Novac, de 23 de ani, din Smârdan, a murit electrocutat duminică după-amiaza, după ce, conform surselor, plecase la furat de fier vechi.

Recalcularea pensiilor militare - în suspans

Dacă până acum, beneficiarii pensiilor militare de stat, ale poliţiştilor şi ale funcţionarilor din penitenciare erau într-o nebuloasă privind recalcularea  veniturilor, acum situaţia intră şi mai tare în ceaţă.

ArcelorMittal Galaţi şi drobul de energie

Contractul pentru achiziţionarea energiei încheiat între ArcelorMittal Galaţi şi Hidroelectrica continuă să facă valuri şi să genereze discuţii economico-politicianiste documentate pe margini.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Câteva călătorii gratuite, pe trasee diferite

De la începutul anului, pensionarii trecuţi de 65 de ani fac cozi la ghişeele Transurb pentru a-şi lua abonamentele gratuite. Chiar dacă facilităţile pe care le aveau în anii trecuţi - gratuitate pe toate liniile Transurb - s-au diminuat la un singur traseu, tot e mai mult decât nimic.

Fosta directoare a Protecţiei Copilului a chestionat martorii

Dobrea a încercat să dovedească faptul că toate actele care vizau achiziţii şi nu numai treceau prin mai multe mâini, care ar fi putut să descopere neregulile în cazul în care acestea ar fi existat.

sursa: viata-libera.ro

Virozele trimit la spital sute de copii

Vremea schimbătoare, când prea rece, când prea caldă faţă de această perioadă, face victime mai ales printre copii şi adolescenţii până în 15 ani. Deocamdată este vorba de victime care ajung doar până la spital, neînregistrându-se niciun deces la această cactegorie, dar şi nicio gripă.

Şomer mort pe când fura fier vechi dintr-o staţie dezafectată

Un bărbat de 23 de ani din comuna Smârdan a plătit scump faptul că a vrut să aibă o bucată de pâine în farfurie. Omul, şomer de ceva vreme şi având o familie la fel de săracă, s-a gândit să se ducă la o staţie de pompare a apei, demult închisă, să ia fier vechi de acolo şi vânzându-l să mai cumpere ceva de mâncare.

Studiu american: Echinaceea nu ajută la combaterea răcelii

Echinaceea nu ajută prea mult la combaterea răcelii, aşa cum se credea, a conchis un studiu realizat de Colegiul american al medicilor, citat de cotidianul britanic Daily Mail. Autorii studiului au constatat că acest cunoscut remediu herbal nu are în realitate decât un efect foarte slab sau nu are deloc efect în ce priveşte durata sau gravitatea simptomelor de răceală ca tusea şi strănutul

Înghesuială la plata birurilor locale!

Primăria Galaţi a dat începând de ieri undă verde la plata taxelor şi impozitelor locale, ceea ce a făcut ca la ghişeele Direcţiei de Fiscalitate de la Romarta Veche să se aşeze încă de la primele ore ale zilei gălăţeni care au dorit să fie bun platnici.

Harta joburilor plătite lunar cu minimum 5.000 de euro

Angajatorii din Norvegia recrutează 18 medici români specializaţi în radiologie. Eşti eligibil pentru această poziţie dacă ai cel puţin doi ani experienţă relevantă în domeniu şi vorbeşti fluent limba engleză.

sursa: monitoruldegalati.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *