Afaceri brasov prostituata copil miss turism asistenta sociala eclipsa soare stiri ziare Brasov

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Incertitudine la Nitroporos Fagaras

Dupa ce la finele anului trecut, grupul InterAgro a anuntat ca va opri activitatea combinatelor chimice pe care le detine in judetul Brasov - Nitroporos Fagaras si Viromet Victoria - ieri, nici liderul de sindicat, Lucian Cupu, nici directorul combinatului fagarasean, Ion Gherghe, nu stiau ce se va intampla cu societatea

"Stiam ca se prostitua, dar o iubeam"

Adriana Maria Benedek a lasat la Brasov o fetita de doi ani, pe nume Alexandra. Prietenul ei vrea acum custodia copilului care in prezent se afla in ingrijirea unei familii instarite.

O braşoveancă reprezintă România la la Miss Tourism International 2011

Andreea Rotaru, o braşoveancă în vîrstă de 24 de ani, este Miss Tourism România şi va reprezenta ţara în concursul internaţional de frumuseţe Miss Tourism International 2011, care va avea loc în Malaezia. Andreea are 1.72 metri înălţime şi dimensiunile 89-60-88. "În total, în concurs au fost 16 concurente din mai multe oraşe ale ţării.

Copiii nimănui

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov a demarat o anchetă pentru a descoperi unde este copilul abandonat la Braşov al Adrianei Maria Benedek, tînără de 20 de ani acuzată în Germania că şi-a aruncat de la etaj bebeluşul abia născut în ziua de Crăciun. Tragedia s-a petrecut în Berlin, oraşul în care AdrianaBenedek se prostitua de cîtva luni. Cumplita poveste a îngrozit Germania.

Eclipsă de Soare cu maxim la ora 10.35

Planeta se va întuneca în această dimineaţă, timp de aproximativ 30 de minute. Va fi o eclipsă parţială de Soare, iar fenomenul se va putea observa în toată ţara. Observatorul Astronomic din Capitală anunţă că maximul eclipsei va fi în jurul orei 10.35, pentru centrul ţării, cu o acoperire a Soarelui de 76%. Cu condiţia ca cerul să fie senin.

Mincă ar vrea din această iarnă la CFR Cluj. A semnat pe cinci ani

Se afla în ultimele şase luni de contract şi era curtat de CFR Cluj încă de anul trecut. În aceste condiţii, era previzibil că ar putea semna un contract cu gruparea clujeană. Ceea ce s-a şi întîmplat.

Gata cu mesele de sărbători. Peştele, carnea de care avem nevoie

Peştele are un rol important în echilibrarea sănătăţii organismului. E recomandat pentru aportul de minerale, dar şi ca factor de prevenire a multor boli. Fiind sărac în grăsimi, dar bogat în proteine, peştele previne, dar şi încetineşte tumorile canceroase, fortifică sistemul imunitar.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *