Agricultura risc politica fotbal ministru cj neamt sanatoriu afacere euro mita politia criza stiri ziare Neamt

Stiri Neamt  |  0 comentarii

Recensămîntul, un risc asumat

Recensămîntul agricol a reprezentat pentru persoanele implicate în această activitate un mare efort si responsabilitate. Pentru altii s-a dovedit de-a dreptul riscant, oamenii ajungînd prin spitale după ce au avut de suferit pe cînd vizitau gospodăriile rurale de unde aveau de adunat date. Astfel, o doamnă pensionară, care a ales să se facă recenzor, a avut ghinion pe cînd mergea pe la casele celor ce trebuiau chestionati si a dat nas în nas cu un cîine

Politica n-are fotbal la Piatra Neamt

Sportul pietrean n-are treabă cu politica, în schimb va continua să primească suportul financiar necesar de la partea administrativă a orasului. După ce FRF a anuntat, prin presedintele Mircea Sandu, că este doleanta organismelor internationale de fotbal ca acest sport să fie separat de politic la nivel local, în tară s-a propagat un zumzet, dat fiind că majoritatea primăriilor îsi ajută cum pot echipele locale.

Capete de ministri vrem!

PSD consideră că esecul Schengen trebuie plătit, iar cei buni de plată ar trebui să fie ministrii de la Interne, de la Externe si de la Justitie. „Esecul aderării la spatiul Schengen este al politicii prezidentiale, este unul extrem de usturător si răsunător pentru politica României. Este evident că esecul trebuie să si-l asume presedintele Băsescu si guvernul Boc, prin cei trei ministri.

INCOMPATIBILI „VÎNATI“ ÎN CJ

Linistea din Consiliul Judetean Neamt pare a se tulbura. Cutia Pandorei e deschisă de penelisti, care cer purificarea legislativului si scoaterea pe tusă a incompatibililor. Legîndu-se si de experientele anterioare, cînd s-au mai „executat“ unii consilieri, penelistii, prin vocea lui Andrei Ignat, au cerut o radiografiere a trei, chiar patru pedelisti, considerati că joacă la două capete


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Sanatoriul, buba primarului Rotaru

Sedinta extraordinară a Consiliului Judetean, în care s-au împărtit banii între localitătile judetului, ar fi trecut relativ usor, fără momente de uimire maximă, dacă ar fi lipsit primarul de Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, care a reusit să lanseze o afirmatie care i-a lăsat pe cei din legislativ cu gura căscată.

STURDZENII, AFACERE DE 52.000.000 DE EURO

Anul 2010 s-a încheiat cu o afacere trăznet pentru doi dintre mostenitorii boierului Sturdza, Mihail si Elena reusind să vîndă toată pădurea, adică 13.000 de hectare, pe care o detineau în zona masivului Ceahlău si pe Valea Bistritei.

Mită de 300 de lei, refuzată de politisti

Un politist bicăjean nu a acceptat să dea cinstea pe rusine si a refuzat o spagă de 300 de lei oferită de un tînăr, în vîrstă de 31 de ani. Banii au fost oferiti politistului pentru ca acesta să nu întocmească dosare penale unor cunoscuti de-ai mituitorului. Flagrantul a fost realizat miercuri, în jurul orei 20, de lucrătorii Serviciului Anticoruptie Neamt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Judetean Neamt

Criza a închis, anul trecut, 5.200 de firme

5.209 de societăti comerciale din diverse domenii de activitate si-au încetat activitatea pe parcursul anului trecut, motivat de conditiile economice extrem de dificile. Disparitia acestora a fost monitorizată de Oficiul National al Registrului Comertului. Conform datelor statistice pentru anul anterior, 2009, cînd au dispărut 4.951 de agenti economici nemteni, pierderea suferită de mediul de afaceri nu a fost chiar atît de mare, cifrele fiind comparabile.

sursa: monitorulneamt.ro

De azi, Şoric este în rezervă

Ordinul ministrului de Interne, prin care comisarul şef Aurelian Vasea Şoric este destituit din poliţie, a ajuns, ieri la IPJ Neamţ, iar astăzi va fi pus în aplicare, chiar dacă fostul şef al poliţiei se află în concediu medical. “ Ordinul este datat 11 ianuarie, iar concediul medical al domnului Şoric este valabil de pe 12 ianuarie.

Vicepreşedintele SNPPC sancţionat la buzunar

Consiliul de disciplină, constituit la nivelul IGPR, l-a sancţionat pe comisarul şef Gheorghe Chelaru, vicepreşedintele SNPPC Neamţ, cu 5% din salariu, pentru următoarele două luni. Decizia nu este, însă, definitivă ca, de altfel, şi în cazul celorlalţi poliţişti care l-au susţinut pe comisarul şef Şoric, în ziua de 16 noiembrie.

Joburi - pentru vorbitorii de limbă germană

Pînă joi, 20 ianuarie 2011, studenţii nemţeni au ocazia de a participa la selecţia organizată de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti pentru joburile oferite ( doar pe timpul vacanţei de vară) de statul german. Pentru a se putea înscrie la concurs, studenţii trebuie să aibă vîrsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, să vorbească bine limba germană

Nemţenii renunţă la şofat

Anul trecut, din cauza sărăciei, mii de nemţeni au renunţat la şoferie. Fapt demonstrat de satistica oferită de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Neamţ. Dacă din punct de vedere numeric situaţia s-a înrăutăţit, în ceea ce priveşte procentul de promovabilitate, acesta este mai mare.

Un poliţist a refuzat o şpagă de 300 de lei

O patrulă mixtă poliţist - jandarm din Bicaz a avut o “aventură”, în după amiaza de 12 ianuarie. Oamenii legii au oprit un autocamion, încărcat cu fier vechi, care tracta un autovehicul IFA, radiat din circulaţie din anul 2009. La volanul camionului se afla Gheorghe D. (57 de ani) din Pipirig, iar la al utilajului era Ionel A. (34 de ani) din Tîrgu Neamţ.

Concurs de snowboarding, pe pîrtia de pe Cozla

Pasionaţii de snowboarding vor avea posibilitatea să se întreacă în măiestrie pe parcursul unei competiţii care va avea loc pe Cozla, la sfîrşitul săptămînii viitoare. Societatea Perla Invest, cea care administrează infrastructura turistică a Pietrei, intenţionează să organizeze un concurs destinat iubitorilor acestui sport, în perioada 21 - 22 ianuarie, odată cu lansarea oficială.

sursa: ziarulceahlaul.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *