Alianta pc divort primaria politica partid deputat pnl pdl blue air contrabanda politia jandarmi

Stiri Giurgiu  |  0 comentarii

Crin dictatorial

Pentru că figuri importante ale liberalilor s-au opus alianţei cu PC, mai pe faţă, mai prin discuţii pe la colţuri, Crin a intervenit în stil de comandant suprem de regim totalitar.

Divort rapid la primarie

După 30 de zile de la depunerea documentelor necesare şi a declaraţiei prin care notifică intenţia de a divorţa, dacă soţii îşi menţin decizia şi completează o declaraţie prin care stăruie în obţinerea Divorţului Administrativ, în maxim 15 zile, li se înmânează certificatul de divorţ

Crin Antonescu in vizorul politicienilor

Multa lume se intreaba prostita de ce a agreat Crin Antonescu masura aliantei cu un partid minuscul si urat mirositor. Ca doar ca lider politic era pe val, partidul era intr-o permanenta evolutie si perspectivele erau foarte pozitive.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania            anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Barbu se vrea presedinte de partid. PLUS PRIMAR SAU DEPUTAT

Aproape toata lumea este lamurita de "impotenta politica" a trimisilor lui Vanghelie de la Bucuresti: Proto si Popa. Le trebuie insa varianta locala de succes care sa sustina inlocuirea actualilor lideri.

DANIEL BURDULEA IN STAND BY

Cum va spuneam intr-un articol anterior, mai nou, pe la cate o partida de vanatoare se pun la cale marile mutari politice. Mai sunt inca multi care cred ca o alianta la Consiliul Judetean intre P.N.L. si P.D.L. este posibila.

ENEL NE INTRERUPE MARTI CURENTUL

ENEL Distributie Muntenia intrerupe, marti, alimentarea cu energie electrica in mai multe cartiere bucurestene si in localitatea Bolintin Vale, din judetul Giurgiu - se arata intr-un comunicat al companiei.

O NOUA SOLICITARE PENTRU INTRAREA IN INSOLVENTA A COMPANIEI AERIENE BLUE AIR

Compania Aeromed Clinic, care examineaza si certifica personalul aeronautic din aviatia civila, a solicitat intrarea in insolventa a companiei aeriene low-cost Blue Air pentru a-si recupera o datorie de 46.600 lei,

PARLAMENTARI LIBERALI INDEMNATI SA TREACA LA P.D.L.

Nu s-a uscat bine cerneala pe actul de deces politic al liberalilor, incuscriti cu partidul securistului Voiculescu, ca deja campania de racolare a liberalilor nemultumiti catre P.D.L. a inceput in forta.

sursa: giurgiu-news.ro

ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ DEPISTATE DE POLIŢIŞTI ŞI JANDARMI

2.840 de ţigarete fără timbru de marcaj legal pentru comercializarea în România au fost depistate de poliţişti şi jandarmi asupra unui bărbat din Giurgiu, în timp ce încerca să le comercializeze în zona pieţei centrale

sursa: stirigiurgiu.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *