Alune cu ciocolata

Retete culinare Prajituri / Dulciuri  |  0 comentarii

Ingrediente Alune cu ciocolata: 400 g zahar, 3 linguri cacao, 7 linguri apa, 150 g margarina, 4 galbenusuri, 200 g faina, un praf de copt, 4 albusuri, 50 g unt, 100 g ciocolata menaj, o cana de alune taiate.

Mod de preparare:
Zaharul, cacaoa, apa se fierb. Dupa ce au fiert se adauga margarina si galbenusurile de ou. Din amestecul acesta se iau 14 linguri care se pun intr-o cana de metal. Compozitia care a ramas se amestecam cu faina, un praf de copt, albusurile batute spuma si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt blatul, cele 14 linguri de compozitie se fierb cu untul, ciocolata de menaj si alunele taiate. Glazura obtinuta se pune peste blat si se pune la rece.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *