Ancheta penala pnl pc Boboteaza sarbatoare legea educatiei masina 2011 stiri ziare Hunedoara

Stiri Hunedoara  |  0 comentarii

Tentativă de înselăciune: 8.000 de euro pentru un „sac” de granule metalice

Poliţiştii hunedoreni au început o anchetă penală în cazul a doi bărbaţi, unul de 38 de ani, din Bucureşti, iar celălalt în vârstă de 52 de ani, din Ineu, judeţul Arad, care i-au oferit spre vânzare unui localnic din municipiul Brad peste 10 kilograme de granule de culoare galbenă, despre care susţineau că este aur. În schimbul metalului „preţios”, cei doi i-au cerut brădeanului nici mai mult, nici mai puţin de 8.000 de euro.

PNL şi PC „îşi dau mana” pentru o opoziţie unită

Pe 10 ianuarie se va semna un protocol de colaborare între PNL şi PC, fapt care ar duce la realizarea unui pol politic de centru-dreapta în România. Aceasta este părerea unanimă a liderilor din judeţul Hunedoara ale celor două formaţiuni politice. Intenţia de unificare a opoziţiei la nivel naţional, aprobată ieri de forurile de conducere liberale şi conservatoare, vine pe fondul, semnării, în judeţ, încă de la sfârşitul anului trecut, a unei înţelegeri între PSD, PC, PRM şi PNL, iniţial, pentru susţinerea unui candidat comun la alegerile pentru Primăria Baru.

Boboteaza, sărbătorită după obiceiuri străvechi

Sătenii din comuna hunedoreană Boşorod, situată la numai câţiva kilometri de oraşul Călan, păstrează cu sfinţenie un obicei practicat de Bobotează de câteva sute de ani. Dis -de- dimineaţă, oamenii iau calea bisericii, participă la slujba oficiată de preot şi după aceea se adună cu toţii pe malul râului ce străbate localitatea pentru a participa la sfinţirea apei acestuia.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Legea Educaţiei „intră în pâine” din toamnă

Anul şcolar 2011-2012 va marca debutul reformelor preconizate în învăţământul românesc. Concret, copiii care vor împlini şase ani vor urma cursuri în grupe pregătitoare, urmând ca, la fiecare doi ani, până în clasa a VI-a să susţină examene de evaluare.

În 2011, va fi tot mai scump să-ţi iei o masină

Pentru hunedorenii care, în anul 2010, nu au reuşit să îşi achiziţioneze şi să înscrie o maşină second-hand, creşterea taxei de poluare poate însemna un impediment major pentru cei care şi-au făcut astfel de planuri în 2011.

Dezsi nu s-a gândit, Szell e interesat de dubla cetăţenie

Câteva zeci de locuitori de etnie maghiară din judeţ s-au interesat, încă de anul trecut, la sediile UDMR despre formalităţile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a deveni cetăţeni ai Ungariei. Circa 25.000 de etnici maghiari, câţi există în judeţul Hunedoara, ar putea primi cetăţenie ungară ca urmare a deciziei luate, în mai 2010, de guvernul acestei ţări, hotărâre care se aplică de la 1 ianuarie 2011.

Duel hunedorean în februarie în UCL

Şi luna februarie a acestui an oferă competiţii care, cu siguranţă, stârnesc, încă de pe acum, un mare interes în rândul iubitorilor de sport. Fiind încă în perioada sezonului rece, partea leului şi-o taie, în continuare, sporturile de iarnă, dar se vor disputa competiţii importante şi în alte discipline.

Adio Oficiu Prefectural

Noul an a adus şi închiderea definitivă şi irevocabilă a Biroului Prefectural din Petroşani. Deşi a fost închis oficial încă din 1 octombrie 2010, spaţiul în care se derula activitatea acestuia a fost eliberat zilele acestea.

Deşi, azi-mâine, va fi dotat cu telegondolă, / Pasul Vâlcan nu are decât o unitate autorizată din punct de vedere sanitar-veterinar

Cu vreo două zile înainte de Crăciun, drumul spre Pasul Vâlcan era plin. Nu doar de vulcăneni, pentru care e ceva normal să urce la munte de sărbători sau la sfârşit de săptămână, ci şi de turişti veniţi din alte părţi. Aceştia din urmă ştiau că, la sfârşitul lui decembrie, se dă drumul la telegondolă şi veniseră s-o vadă şi să se plimbe cu ea.

Pe ecranele Spitalului Municipal Lupeni / Rulează o nouă firmă, SC Leinad Dalico, până mai an suspendată, şi fără niciun angajat

De două zile, Spitalul Municipal Lupeni (SML) a rămas fără oameni la serviciile de întreţinere şi fără paznici, paza fiind asigurată pe timp de zi de către... asistentele medicale, cu rândul. Totodată, firma care ar trebui să se ocupe în prezent de serviciile de întreţinere, în urma licitaţiei organizate la sfârşitul lunii noiembrie, a ieşit din suspendare cu trei zile înainte de licitaţie

Brăgaru, tu unde erai când Edil Therma şi Almaserv au păcălit statul cu peste 100 de miliarde de lei vechi? Nu cumva la cârma Poliţiei Vulcan?

În plină epocă Brăgaru, Poliţia municipiului Vulcan n-a schiţat un deget cu privire la situaţia economică dezastruoasă a societăţilor comerciale de interes local Edil Therma şi Almaserv, ambele din localitate. Dar mai bine să vedem totul în cifre. Edil Therma SA Vulcan a acumulat datorii de 5.163.005 de lei.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *