Anchetatorii mureseni fac audieri pentru crimele de la Craciunesti - Ziare Mures

Stiri Mures  |  0 comentarii

900 de persoane audiate pentru crimele de la Craciunesti

Anchetatorii mureseni au audiat 900 de persoane in cazul cumplitelor crime de la Craciunesti, dar in cele din urma au reusit sa-i retina pe suspecti. Cei doi barbati retinuti azi noapte sunt Dobondi Ocsi de 41 de ani din Cristuru Secuiesc, judetul Harghita si Ianco Stefan de 32 de ani din comuna mureseana Acatari. Cei doi au fost audiati toata noaptea si si-au recunoscut fapta, insa declaratiile lor au fost „evazive si contradictorii", dupa cum spun anchetatorii.
„Mobilul crimelor a fost obtinerea de bani. Modul de operare atroce s-a datorat faptului ca victimele i-au suprins si au incercat sa se apere, asa ca cei doi au actionat violent", a explicat comisarul Catalin Radulescu, seful Biroului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Mures.
Reamintim ca in seara zilei de 24 iulie, o familie intreaga de pensionari din Craciunesti a fost ucisa cu salbaticie si apoi jefuita, iar la exact o luna, pe 24 august, un alt batran din comuna a fost gasit omorat in locuinta sa. In ambele cazuri, criminalii au actionat identic si nu au lasat nicio urma.

Sursa: Adevarul.ro

27.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *