Arad mafia benzina protest eclipsa soare revelion politica primaria arad stiri ziare Arad

Stiri Arad  |  0 comentarii

Claudiu Cristea: "Aradul a devenit proprietatea unui grup mafiot"

Claudiu Cristea, preşedintele „Mişcării Arădene”, a afirmat într-o scrisoare adresată membrilor, simpatizanţilor, partenerilor şi voluntarilor asociaţiei că Aradul trebuie să dea tonul schimbării în perspectiva alegerilor din 2012. Acesta a început prin a le mulţumi celor care s-au implicat în acţiunile Mişcării în decursul anului 2010.

Tinerii blochează benzinăriile! Protestul împotriva producătorilor de carburanţi se extinde în toată ţara

Protestul generat de scumpirea carburanţilor continuă şi se extinde la nivelul întregii ţări, scrie Gândul. Iniţiat pe internet, protestul a fost rapid însuşit în special de şoferii tineri, care blochează pur şi simplu activitatea benzinăriilor. Cum procedează? Simplu.

Marţi dimineaţa cerul se va întuneca timp de aproximativ 30 de minute!

O eclipsă parţială de soare va putea fi observată, marţi dimineaţa, şi din România. Aceasta va începe la ora 9,05. Soarele va fi acoperit mai mult de trei sferturi de către Lună. Atenţie, însă, Soarele nu se va ridica prea mult de la linia orizontului la acea oră, aşa că evenimentul astronomic nu va putea fi văzut dintre blocuri.

Politicienii arădeni urcaţi de Revelion pe scena din faţa Primăriei au fost huiduiţi

Miezul nopţii a intrerupt reprezentaţia formaţiei Pacifica, moment in care pe scenă şi-au făcut apariţia şi caţiva politicieni, printre care cei doi viceprimari (Gianina Pistru şi Bognar Levente) sau caţiva parlamentari (Lucian Riviş-Tipei, Claudia Boghicevici). Politicienii nu au fost primiţi cu urale de către arădenii veniţi in piaţă, din contră, caţiva mai curajoşi i-au huidut pe aleşii care, de-altfel, nu au luat cuvantul ci s-au limitat doar la a ciocni un pahar de şampanie. Focul de artificii pare să devină tot mai frumos de la an la an, pe măsură ce sunt inventate alte şi alte modele. Anul acesta, salvele nu au mai lovit turnul Palatului Administrativ, cele două tunuri fiind amplasate pe platourile din lemn instalate pentru targul de Crăciun. Focul de artificii de la primărie a ţinut peste 10 minute, fiind acompaniat de alte jocuri de lumini  pornite din zona diferitelor restaurante care au organizat mese festive de Revelion.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *