Ardei umpluţi cu humus şi peşte

Retete culinare peste  |  0 comentarii

 Ingrediente:
4 ardei graşi, 4 fileuri de peşte, 3 ouă, 2 linguri făină, o lingură de mălai, boia dulce, 2 cutii cu humus, smîntînă, un fir de praz, 150 g roşii cherry, salată verde, o lămîie, sare, piper, ulei de măsline, pătrunjel.
 Mod de preparare:
Fileurile de peşte se spală, se presară sare, piper şi se aşază pe o farfurie. Făina se amestecă bine cu mălaiul, o linguriţă de boia dulce, sarea şi piperul după gust.Ouăle se bat cu o furculiţă, se condimentează şi se adaugă amestecul de făină cu mălai.
Se trec fileurile prin acest amestec şi se prăjesc în ulei încins. Se scot cu o spumieră şi se pun pe un şervet absorbant.
Humusul se amestecă bine cu două linguri de smîntînă, sarea, piperul şi sucul de la jumătate de lămîie.
Se adaugă două linguri de praz tocat mărunt şi se amestecă. Se acoperă cu un capac şi se introduce la rece pentru zece minute.
Ardeii graşi se taie în jumătăţi sau li se taie doar capacul. Se curăţă de seminţe şi se umplu cu pasta de humus. Fileurile de peşte se taie în bucăţi mai mici şi se pun peste humus.
Se servesc alături de o salată din roşii, praz, salată verde şi pătrunjel.



Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *