Asociatiile din Pitesti se tem sa ceara caldura din cauza facturilor pe care din ce in ce mai greu locatarii le pot suporta - Ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

Mai bine in frig decat datori!

Asociatiile din Pitesti se tem sa ceara caldura din cauza facturilor pe care din ce in ce mai greu locatarii le pot suporta. Termoficarea din Pitesti este pregatita sa furnizeze caldura oricand, numai ca, cel putin deocamdata, nu au fost primite cereri in acest sens. Obligatia legala de a furniza caldura intervine doar in conditiile in care vreme de trei nopti la rand temperaturile exterioare se situeaza sub 10 grade Celsius.
Aurelian Nita, directorul SC Termo Calor Confort SA, ne-a declarat ca societatea pe care o conduce este pregatita sa furnizeze in orice moment caldura, dar ca, deocamdata, nicio asociatie nu a cerut acest lucru. Incepand cu 1 octombrie, temperaturile - in special noaptea - au fost foarte scazute, ceea ce i-a determinat deja pe unii dintre pitestenii cu centrale termice de apartament sa isi dea drumul la caldura.
Nita sustine ca, daca vremea va continua sa fie la fel de rece, este de asteptat ca in aceasta saptamana sa se inregistreze si primele cereri pentru furnizarea caldurii. ‚ÄěLumea se teme de facturile mari la intretinere, de aceea nu au aparut cereri. Probabil ca vom inregistra cereri cat de curand, in special din partea familiilor cu copii mici. Noi suntem pregatiti sa furnizam oricand caldura, probele au decurs bine, dar cred ca este cam devreme", ne-a declarat Aurelian Nita.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *