Astazi se taie gazul la peste 20.000 de sibieni - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Astazi se taie gazul la peste 20.000 de sibieni

E.ON Gaz Distributie spune ca furmizarea va fi intrerupta datorita inlocuirii a conductelor de distributie a gazelor naturale de pe strada Siretului din municipiul Sibiu.
Astfel pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distributie a gazelor naturale, va fi intrerupta alimentarea cu gaze naturale pe mai mult strazi din municipiul Sibiu.
E.ON Gaz Distributie S.A. a finalizat inlocuirea conductelor de distributie a gazelor naturale de pe strada Siretului din municipiul Sibiu, cu conducte noi de polietilena, cu rezistenta si durabilitate crescute.Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distributie, E.ON Gaz Distributie va intrerupe alimentarea cu gaze naturale in cursul zilei de joi, incepand cu ora 08.00, pe urmatoarele strazile Siretului, Intrarea Siretului, Ariesului, Intrarea Ariesului, Calea Dumbravii (de la numarul 137 la numarul 155) si Zona rezidentiala si turistica Padurea Dumbrava", se arata intr-un comunicat al E.On Gaz Distributie. Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, in jurul orei 20.00.

Sursa: Adevarul

01.10.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *