Atac armat cu miza de miliarde: cinci oameni impuscati in judetul Constanta - Ziare constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Atac armat cu miza de miliarde: cinci oameni impuscati in judetul Constanta

Razboiul pentru acapararea pietei eolienelor a ajuns la faza de impuscaturi. Ieri, in urma unui conflict spontan, agentii care pazesc un parc eolian al companiei CEZ, cel mai mare investitor in energia verde din Dobrogea, au impuscat cinci persoane din comuna constanteana Colceag dupa ce acestea i-ar fi atacat.
Conform firmei de paza, agentii au tras trei gloante de cauciuc in aer, apoi mai multe gloante spre picioarele protestatarilor, deoarece localnicii devenisera violenti. In urma conflictului, cinci persoane au fost ranite, dintre care una este in stare mai grava. De cealalta parte, Tudorel Chesoi , presedintele PNTCD Constanta, care este sef pe linie de partid al primarului din Colceag, si care a fost ieri prezent la fata locului, spune ca de fapt locuitorii comunei au actionat pasnic.
„La al doilea punct de lucru, bodyguarzii de la Romnational s-au grupat in perimetrul imprejmuit de un gard. Manifestantii au sosit pe sosea, pe drumul national, pana la gard. Cei de la Romnational au tras focuri de arma, moment in care toti oamenii s-au agitat, s-au speriat, au inceput sa tipe. Erau femei cu copii acolo. Cei de la Romnational s-au aplecat in genunchi si au tras ca la Revolutie. Au impuscat cinci oameni", spune Chesoi. Printre cei impuscati se numara viceprimarul comunei, Mihai Dore, fratele acestuia, care a fost ranit cel mai grav, precum si un consilier local, Laurentiu Rusu.

sursa: romanialibera.ro

 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *