Atentie! Se surpa drumurile sub roti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Asfaltul e înghitit de pamânt pe strada Zece Mese

Trei strazi din Bucuresti s-au surpat doarece drumarii au acoperit de mântuiala vechile gropi. Asfaltul de pe arterele Zece Mese, Intrarea Mecet cu Austrului si Constantin Nottara se scurge în pamânt. Dupa ce gropile de pe aceste drumuri au fost astupate, drumurile sunt acum din nou denivelate, soferii fiind nevoiti sa faca slalom pentru a-si proteja masinile.
Cu toate ca rezultatul lucrarilor de pe cele trei strazi este acelasi, reprezentantii Administratiei Strazilor spun ca doar strada Zece Mese se afla în subordinea lor, celelalte apartinând de primariile de sector.
Dintre ele, doar craterul de format pe trecerea de pietoni de pe strada Zece Mese este semnalizat, însa pe timp de noapte pericolul este iminent pentru pietoni din cauza ca nu exista iluminat public în zona. „Ziua îl vezi, ca e imens, dar cine stie câti si-or fi rupt picioarele noaptea în groapa asta“, arata o trecatoare, Ioana Popescu, spre gaura înspaimântatoare din pamânt, care are un diametru de circa zece centimetri.

sursa: adevarul.ro


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *