August, luna scumpirilor in Craiova - Ziare Dolj

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

August, luna scumpirilor in Craiova

Doua dintre unitatile din subordinea Primariei Baniei se prezinta cu scumpiri de tarife in sedinta de joi a Consiliului Local Municipal.Prima pe lista este Regia Autonoma de Transport (RAT), care cere majorarea pretului la biletele de calatorie si abonamentele pentru mijloacele de transport in comun.
Cresterea cea mai mare, de 33 la suta, apare la biletele de calatorie cumparate de la tonetele RAT, care urca de la 1,5 la doi lei. Cu 50 de bani creste si pretul biletelor cumparate din mijloacele de transport, de la doi la 2,5 lei, ceea ce corespunde unei cresteri de 25 la suta.
Compania de Apa "Oltenia" cere si ea majorarea cu 24 la suta a tarifului la apa potabila distribuita populatiei, in prezent de 2,28 lei metrul cub, la 2,84 lei. Restul utilizatorilor vor plati 2,29 lei pe metrul cub fata de 1,92 lei, cat este in prezent. Tarifele cresc spectaculos si la canalizare, populatia platind cu 63 la suta mai mult, de la 0,4 la 0,63 lei pe metrul cub. Pentru restul utilizatorilor, tariful creste de la 0,34 la 0,51 lei.

Sursa: editie.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *