Auto Bild - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

     Auto Bild a aparut pentru prima oara in Germania, in 1986. In prezent, este cea mai raspandita revista auto din lume, fiind publicata in 27 de tari europene, plus Thailanda, Indonezia si Azerbaidjan. Incepand din 2008, si cititorii din Romania au la dispozitie editia destinata pietei locale. Succesul revistei se datoeraza unei informari cu spectru larg de abordare din domeniul auto. Acesta cuprinde cele mai noi automobile, detalii relevante despre modelele ce urmeaza sa apara, interviuri si articole in exclusivitate, tratarea unor aspecte conexe, cum ar fi cele legate de siguranta rutiera, service si zona financiara.
      Conform datelor referitoare la editia germana, publicul revistei este format in proportie de 92% din barbati si 76% dintre cititori au varste cuprinse intre 20 si 59 de ani. Multi dintre cititori au hobby-uri tehnice si isi asuma fara ezitari rolul de factor de decizie in cumpararea unui automobil personal sau pentru familie.
      Cea mai importanta trasatura a cititorului revistei Auto Bild este atentia pe care o acorda intotdeauna aspectului “high value for money”. El doreste sa se informeze in detaliu si urmareste atent corelarea datelor de tipuri diferite referitoare la acelasi lucru. Viziunea sa nu este conservatoare, interesul pe care il arata fata de noutati si perfectionari fiind viu si permanent. Apreciaza informatiile prezentate clar si structurate intr-un mod cat mai pragmatic, bazat pe competenta, logica si transparenta.


anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *