Autobuz arma apa sfintita pensionar judet munca fotbal fc arges stiri ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

11 focuri de armă pentru un hoţ de autobuze

Are 8 condamnări pentru furt de autobuz. Nu avea permis de conducere şi era mangă la volan. 11 focuri de pistol nu l-au determinat să oprească autobuzul

Apă sfinţită la izvor

Ieri, de Bobotează, sute de locuitori din zona Banatului au venit la izvorul din spatele Tribunalului pentru a asista la slujba de sfinţire a apei acestuia şi pentru a lua agheasmă. La slujba care a început la ora 11 în aer liber a fost prezent şi primarul Tudor Pendiuc.

Încă un bir pentru unii dintre pensionari!

De la 1 ianuarie 2011, conform prevederilor OUG nr. 107/2010 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, pensionarii cu venituri peste 740 lei vor plăti contribuţie de asigurări sociale de sănătate în valoare de 5,5%. Această contribuţie este aplicată asupra întregului cuantum al pensiei, dar după aplicarea acestei contribuţii nicio pensie netă nu va fi mai mică de 740 lei.

Se comasează judeţele în regiuni?

Traian Băsescu, preşedintele ţării, a cerut Guvernului în şedinţa de miercuri seară să ia în calcul reorganizarea administrativă a României. Băsescu susţine că acest lucru ar ajuta foarte mult în procesul de reformă a statului, ca măsură posibilă pentru reducerea birocraţiei


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Ei sunt „pinguinii“ judetului

Sute de argeseni lucreazã de dimineata pânã seara, aproximativ 10 ore în frig pentru a putea supravietui. Oamenii, desi degerati, spun cã sunt multumiti cã au un loc de muncã. Ei spun cã lucreazã de ani întregi în asemenea conditii.

„Sper sã avem parte de un an mai bun decât cel precedent!“

Dorinta lui George Cotigã pentru 2011. FC Arges s-a bazat în turul editiei de campionat 2010 - 2011 pe o echipã formatã din jucãtori foarte tineri, care au fost aruncati în luptã în ideea de a reconstrui o nouã formatie foarte puternicã în Trivale.

Tudor Pendiuc a uitat cã în Pitesti activeazã o echipã de traditie a fotbalului românesc

FC Arges a fost uitatã de oficialitãti. În ultima perioadã a prins contur un club sportiv sustinut de cãtre oficialitãtile locale si anume Sport Club Municipal. Acest club va sustine sporturile de echipã, dar în mod surprinzãtor, mai putin fotbalul.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *