Autogara Neamt hot accident job Boboteaza taxe apa cereale dacia sport tenis stiri ziare Neamt

Stiri Neamt  |  0 comentarii

O tânără a rămas fără portofel în Autogară

Poliţiştii nemţeni le-au reţinut miercuri pe C. Narghita, R. Loredana  (ambele din Bacău), S.Lucia şi D. Ileana (din Roman) după ce i-au sustras portofelul Mariei S., de 18 ani, din comuna Ghindăoani portofelul.

Accident de muncă la început de an

Primul accident de muncă din acest an l-a avut ca victimă pe un tânăr din Piatra Neamţ care lucra la montat termopane la o vilă de pe Fundătura Morii.

Serviciul de Taxe Locale, închis de Bobotează

Începând cu 1 ianuarie, sediul principal al Direcţiei de Taxe şi Impozite Piatra Neamţ din Bulevardul Republicii, nr. 27, situat vizavi de Gara Piatra Neamţ, a fost închis.

Pietrenii vor bea apă sfinţită de la robinete

Părintele Iustin Capşa va oficia, pe 6 ianuarie, ceremonialul religios de sfinţire a apelor la Uzina de Apă a municipiului Piatra Neamţ


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Mega teapa cu cereale

Sorin Pană, de 46 de ani, din Tarcău, a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul teritorial Bacău, fiind acuzat de evaziune fiscală si fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Luptă în trei pentru un hîrb de Dacie

O Dacie scoasă din uz cu acte în regulă dar rîvnită de mai multi precipită din nou apele dintre Consiliul Judetean, Centrul pentru Cultură si Arte „Carmen Saeculare“ si fundatia culturală condusă de Constantin Alupului Rus. Masina a fost cîndva folosită de Centrul „Saeculare“, dar de cîtiva ani a fost scoasă din uz, a fost casată si urma să fie returnată Consiliului Judetean, fiind proprietatea sa.

Ceahlăul testează patru senegalezi

Ceahlăul Piatra Neamt vrea să se întărească pentru retur si pentru Liga 1, în eventualitatea în care la vară va serba promovarea pe prima scenă a fotbalului autohton. Primele tinte sînt patru jucători din Senegal, cărora li s-au trimis invitatiile pentru a fi testati de antrenorul Marin Barbu si ceilalti membri ai conducerii tehnice.

Un tenismen de la care se asteaptă mai mult

Tenismenii de la Clubul Atletic (CA) Roman au reluat zilele trecute antrenamentele în sală, Marian Prăjescu, exponentul actualei generatii, trecînd la un regim de instruire aparte, gratie posturii de component al topului 15 national. Copilul în vîrstă de nici 12 ani, pregătit de antrenorul Ioan Isciuc, va participa, în a doua parte a lunii, la două întreceri care îl pot propulsa în primii 10 sportivi din tară la categoria sa

Bistriţa se întoarce în gospodăriile oamenilor

În comuna Poiana Teiului, Bistriţa a intrat, din nou, în unele gospodării: în satul Topoliceni au fost afectate 6 anexe gospodăreşti (beciuri) şi platforma tehnologică A.C.H. În satul Capul Poienii au fost afectate 4 anexe gospodăreşti (beciuri). Asta, după ce marţi, infiltraţiile se retrăseseră

Prim adjunctul ISU acuzat de nepotism

Angajări pe bază de rudenie, deplasări în inters profesional cu soţia, prietenii personale transformate în relaţii de serviciu, acestea sînt unele dintre acuzaţiile formulate de o parte dintre pompieri la adresa prim adjunctului inspectoratului, colonelul Ionel Pîrvu.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *