Autorizatii, certificate si plati in sistem electronic la Primaria Sibiu - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Autorizatii, certificate si plati in sistem electronic la Primaria Sibiu

In mai putin de un an sibienii vor beneficia de o serie de servicii electronice care vor simplifica zeci de activitati ce tin de relatia cu autoritatea publica locala.
Administratia locala din Sibiu va deveni in viitor una din cele mai in pas cu tehnologia moderna din Romania. Din 2011, sibienii vor putea depune documentatii pentru autorizatii si certificate, sa consulte situatiile proprii si stadiul solutionarii demersurilor lor, sa primeasca notificari privind stadiul solutionarii demersurilor, sau sa efectueze plati electronice, sa depuna petitii, sesizari si chiar sa ceara si audiente, cu ajutorul unor formulare tipizate din fata calculatorului personal, prin simpla accesare a unui portalul special al municipalitatii.
Primaria Sibiu deruleaza in prezent un proiect co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, iar implementarea acestuia a inceput in data de 28 august 2009. Valoarea totala a proiectului este de 2,1 milioane lei, iar 1,7 milioane reprezinta valoarea asistentei nerambursabile.

Sursa: Adevarul

05.10.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *