Autostrada cluj proiect munca politica handbal recensamant agricol reducere peco cfr cluj stiri ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Autostradă BA, concedieri DA

Epopeea Autostrăzii Transilvania continuă cu o nouă rundă de negocieri între sindicate şi Bechtel, pe tema concedierii a încă 831 de angajaţi

Proiectul Codului Muncii prezentat de Ioan Botiş conducerii PDL prevede majorarea perioadei de probă şi a preavizului

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a prezentat luni conducerii centrale a PDL proiectul noului Cod al Muncii, care prevede, printre altele, majorarea perioadei de probă, a preavizului şi a contractelor de muncă determinate, a anunţat vicepreşedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur.

Mihail Hărdău: “Nu voi candida la conducerea Biroului Permanent Local al PD-L Cluj-Napoca”

Preşedintele în exerciţiul al PSD Cluj-Napoca, Mihail Hărdău, dă asigurări într-un comunicat remis ieri presei că nu va candida la nicio funcţie de conducere în cadrul alegerilor de la nivelul organizaţiei municipale clujene a PDL.

Afacere cu terenuri într-o arie protejată din Munţii Apuseni

Trei asociaţii de protecţie a mediului contestă un proiect de construcţie din mijlocul Munţilor Apuseni, aflat în în perimetrul Parcului Naţional Apuseni, într-o zonă declarată arie protejată, proiect în care ar fi implicate persoane ‘’importante’’


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Handbal: „U” Jolidon întîlneşte mîine pe CSM Bucureşti

Vice-campioana României la handbal feminin şi-a onorat cartea de vizită în partida cu HC Dunărea Brăila din deplasare, cîştigată de elevele lui Gheorghe Covaciu cu 32-26. Clujencele au rezolvat problema învingătoarei încă din prima repriză, pe care au încheiat-o cu un avantaj de 7 goluri, 19-12, mai mult decît consistent

Datele din teren, culese în proporţie de 86,2 % în Recensămîntul General Agricol

Peste 86% din exploataţiile agricole individuale din judeţul Cluj au fost recenzate, pînă la ora actuală, în cadrul Recensămîntul General Agricol, iar în cele 2.493 de unităţi cu personalitate juridică acţiunea de culegere a datelor a fost finalizată în totalitate, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul coordonator al Direcţiei Regionale de Statistică (DRS) Cluj, Codrea Pop.

Amenzi de 7.400 lei pentru comercianţii care nu respectă legislaţia privind vînzările cu reduceri

Inspectorii Serviciului Inspecţie Comercială din cadrul Direcţiei Poliţia Comunitară a Primăriei Cluj-Napoca au efectuat ieri o amplă acţiune de verificare a spaţiilor comerciale în care se practică vînzări cu reduceri (soldare). Inspectorii au urmărit dacă agenţii economici respectă perioada prevăzută în lege pentru soldări, respectiv 15 ianuarie – 15 aprilie inclusiv.

sursa: ziarulfaclia.ro

Cine se imbogateste cu 12 miliarde de euro?

Anual, statul incaseaza din vinzarea benzinei si motorinei peste 12 miliarde de euro, respectiv 70% din pretul de la pompa, sustine Cezar Coraci, presedintele UGIR-1903. Doar 30% reprezinta incasari ale comerciantilor si producatorilor de carburanti.

Suporterii CFR Cluj si-au facut asociatie

Suporterii feroviari au infiintat o asociatie cu acte in regula, pentru a putea fi astfel reprezentati legal si pentru a se organiza mai bine in deplasari.

CEDO a amendat Romania cu 3,6 milioane euro in 2010

Romania a fost condamnata in 2010 de magistratii Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg (CEDO) pentru incalcarea dreptului la proprietate in 61 de cauze, suma totala a despagubirilor impuse statului roman ridicindu-se la 3,6 milioane euro.

Anul 2011 va fi sumbru pentru romani

Doua treimi dintre romani au avut in 2010 o situatie financiara mai dificila decit in 2009, dar se asteapta ca anul acesta sa fie si mai rau.

U Cluj va ajunge azi in Antalya

Lotul Universitatii Cluj va ajunge în cursul zilei de astazi în cantonamentul programat în regiunea turca Antalya. „Studentii“ vor fi cazati la Papillon Zeugma, un amplasament cotat la cinci stele.

"Fluturele Negru" ajunge si la Cluj

Radu Paraschivescu si-a inceput turneul de lansare al volumului "Fluturele negru" in cele mai importante orase ale tarii iar saptamina viitoare va ajunge si la Cluj.

Presedintele CJAS Cluj: "Coplata va fi o activitate in plus si deloc simpla"

Coplata va fi o bataie de cap in plus nu doar pentru asigurati, ci si pentru angajatii Caselor Judetene de Asigurari de Sanatate.

Interes crescut pentru licitatia de 190 de milioane de euro

Printre cei interesati de licitatia pentru modernizarea drumurilor judetene se numara chiar si Regia Autonoma a Drumurilor Judetene Cluj sau Domeniul Public Turda SA.

sursa: monitorulcj.ro
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *