Avantaje - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

      Avantaje  s-a lansat in octombrie 1995, fiind publicata sub licenta IPC Media. Revista a devenit un succes imediat, impunand noi standarde in domeniul calitatii editoriale, fotografiilor, designului si tiparului. Avantaje este ghidul practic si complet al femeii moderne; este o revista complexa, care acopera o diversitate de domenii. Din punct de vedere editorial, Avantaje propune un concept de feminitate armonioasa, echilibrata, care caracterizeaza femeia dedicata simultan familiei, carierei si dezvoltarii personale.
      Publicul revistei este alcatuit din femei cu varsta cuprinsa intre 25 - 45 de ani, cu o medie de virsta de 33 de ani, in general casatorite, cu copii sau care isi doresc copii, absolvente de studii medii si superioare, preponderent din mediul urban, cu un venit peste medie.
     Cititoarea avantaje este o persoana practica, dinamica si moderna, o femeie care doreste sa fie informata cu privire la toate aspectele vietii sale. Ea crede in valorile traditionale, dar, in acelasi timp, este receptiva la nou, investind timp si bani in imaginea, cariera si sanatatea sa; este preocupata sa-si imbunatateasca stilul ei de viata si al familiei sale. Este o persoana echilibrata, preocupata sa-si defineasca o personalitate distincta, constienta ca accesul la informatia de buna calitate inseamna o viata mai buna.


anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

avantaje  Contact redactie ziar:  Avantaje  
 Adresa: Buzesti Str.50-52, Etaj 1-2, Sector 1,Bucuresti
 Phone + 40 (21) 319 35 59 Fax + 40 (21) 319 35 68
                                E-mail: avantaje@edipresse.ro
                                           Page web: www.avantaje.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *