BMWClub Magazine - ziare de la a la z romanesti din Cluj Napoca

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

Revista trimestriala, nascuta din dorinta de a-i apropia pe cei pasionati de marca BMW, de a-i mentine informati cu privire la ceea ce inseamna intr-un cuvant BMW, care este istoria si evolutia acestui brand si ale automobilelor sale.

      Revista BMW Club Magazine s-a nascut din dorinta de a-i apropia pe cei pasionati de marca BMW, de a-i mentine informati cu privire la ceea ce inseamna intr-un cuvant BMW, care este istoria si evolutia acestui brand si ale automobilelor sale.
     Ne dorim sa va putem fi mereu alaturi cu informatii de ultima ora, pentru toate generatiile si clasele de automobile BMW, despre evenimentele care ii vor reuni pe pasionatii marcii bavareze.
Acest demers are la baza multa pasiune, fata de automobilele care iti ofera intradevar PLACEREA DE A CONDUCE.
Este un efort benevol al unor membri ai BMWClub Romania, sustinut prin eforturi financiare proprii si fara scopuri comerciale.
     Dezvoltarea acestei initiative are ca scop informarea cat mai corecta si pertinenta a cititorilor nostri cu privire la evolutia tehnologiilor BMW, la “tainele” intretinerii in conditii optime a automobilelor noastre, precum si promovarea bunului simt si cultivarea bunelor maniere in materie de sofat si conduita preventiva.
      BMW Club Magazine se adreseaza tuturor iubitorilor si pasionatilor de automobile, nu face concurenta niciunei alte publicatii.
     Pentru dezvoltarea relatiilor cu partenerii si colegii nostri din Romania si strainatate, BMWClub Magazine va avea si distributie internationala.

BMW Club Magazine
Cuprins revista
Cauta BMW
 
Stiri BMW

Intalniri
Comunitate

  Contact redactia ziar: Revista BMWClub Magazine
  Adresa:   -
  Telefoane: -
  E-mail: office@bmwclubmagazine.com
  Page web:
www.bmwclub.ro

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *