Bame cu carne de vaca

Retete culinare carne vita  |  0 comentarii

Ingrediente Bame cu carne de vaca: 1/2 kg carne, 1/2 kg bame, 1 ceapa, 2 linguri untura, 4-5 rosii, 1 lingura otet, sare, putin zahar, verdeata tocata.

Mod de preparare:
Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in untura, apoi se adauga apa calda (ca sa cuprinda carnea) si o ceapa marunt tocata. Se acopera si se lasa sa fiarba incet, inabusit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga bamele, care au fost spalate dupa ce au stat un timp in apa cu sare si 2 linguri de otet, sarea, zaharul, rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in patru, o lingura de otet si verdeata tocata. Se lasa sa fiarba pina cind bamele sint aproape fierte, apoi se da la cuptor pentru 10-15 minute.



Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *