Bancuri destepte cu Sebastian Vladescu - ministrul finantelor

Bancuri  |  0 comentarii

Bancuri destepte cu Sebastian Vladescu - ministrul finantelor. Intrebat in cadrul ultimei conferinte de presa daca in cadrul ministerului finantelor publice se vor mai acorda în continuare stimulente, domnul ministru Sebe isi bate joc de romani si in mod special de economistii din firmele private.

Iata raspuns de ministru de finante: " Până la momentul la care se va reglementa salarizarea personalului care datorită faptului că s-a făcut bazându-se pe sistemul de stimulente şi nu pe sistemul de diverse sporuri care au fost introduse, prin Legea 330, în nivelul de salarizare a celorlalte instituţii bugetare, până la acel moment se vor mai acorda. Dacă nu s-ar acorda acele stimulente, salariile celor din Ministerul Finanţelor s-ar diminua cu 60% dacă am pune împreună reducerea cu 25% a salariilor şi dispariţia stimulentelor. Oricum, la nivel de slarizare, inclusiv stimulentele, Ministerul Finanţelor nu este la vârful grilei de salarizare a sectorului bugetar."

Pai domnule ministru raspunsul dvs. este unul pe care numai angajatii din finante il pot pricepe. Intelegem ca s-ar diminua salariile cu pana la 60 la suta, dar nu ne precizati din CAT
? Pai daca nu stiu cui ce "mare sef de serviciu" ( desi mai jos o sa va arat ) ii luati 60 la suta din leafa el ramane cu fix 3000 de lei net pe luna. Punem pariu ca super angajatii dvs. nu isi gasesc de munca la o firma privata nici cu 50 la suta din aceasta suma !

Dupa ce v-am vazut CV-ul ne dam seama de unde atata finante publice cand dvs. ati terminat Facultatea de comert !

Citeste articol cu salariile angajatilor din finante pe care ii plange d-ul ministruComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *