Bani consiliu protest benzina permis auto amenda colegiu bebelus hot ajutor deces aeroport suceava stiri ziare Suceava

Stiri Suceava  |  0 comentarii

Doar o treime dintre consilierii judeţeni îşi ţin banii la bancă

Majoritatea consilierilor judeţeni, indiferent de partid, a fost ocolită de criza finaciară, în schimb optica faţă de ceea ce fac cu banii este oarecum comună în cadrul formaţiunii din care fac parte.

Protestul din benzinării, un fiasco la Suceava

Mesajele transmise de zor pe internet în ultimele săptămâni şi adresate conducătorilor auto, prin care aceştia erau îndemnaţi să ia atitudine împotriva creşterii preţului la carburanţi şi să nu intre în nici o staţie peco timp de trei zile (17, 18, 19 ianuarie a.c.) nu a ajuns se pare şi la Suceava.

Zeci de permise, anulate lunar, după condamnări definitive pentru consum de alcool

În ultima perioadă, acţiunile de control ale poliţiei consemnează noi şi noi recorduri în ceea ce priveşte numărul de şoferi băuţi care sunt depistaţi în trafic. S-a ajuns ca o banală acţiune de control de la sfârşit de săptămână să însemne prinderea a câte 20 de şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului.

Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, centru de testare ECDL

În luna decembrie a anului 2010, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” a fost acreditat ca Centru de Testare ECDL, intrând astfel în reţeaua liceelor din ţară în care funcţionează centre de testare acreditate şi care pot organiza sesiuni de examinare în vederea obţinerii Permisului European de Conducere a Calculatorului (ECDL) şi activităţi conexe acestora.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Bebeluşii pot primi alimente solide şi înainte de şase luni

Până acum, proaspetele mămici primeau indicaţia de a-şi alăpta copiii timp de cel puţin şase luni, pentru a preveni apariţia alergiilor, aversiunea faţă de mâncare şi chiar obezitatea.

I-a dispărut poşeta în timp ce era în vizită la rude

O femeie din municipiul Suceava a reclamat, ieri după-amiază, că, în timp ce se afla în vizită la o rudă de-a sa, în comuna Hânţeşti, i-a dispărut poşeta în care avea bani, un lănţişor din aur şi documente personale.

Ajutorul de deces a fost majorat la aproape 500 de euro

Ajutorul de deces pe care îl plăteşte Casa Judeţeană de Pensii a fost majorat de la 1 ianuarie 2011. Anunţul a fost făcut de directorul acestei instituţii, Camelia Chitul, care a precizat că, de la această dată, pentru o persoană asigurată sau un pensionar care îşi pierde viaţa se plăteşte suma de 2.022 de lei, iar pentru un membru al familiei se mai achită 1.011 de lei.

sursa: monitorulsv.ro

Aeroportul Suceava a obţinut din nou certificarea ca aeroport internaţional

Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava, obiectiv aflat în subordinea Consiliului Judeţean, a obţinut din nou certificarea ca aeroport deschis traficului internaţional, a informat Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii. Ordinul privind aprobarea certificării a fost semnat de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Anca Boagiu şi a avut la bază raportul favorabil întocmit de comisia de evaluare luna trecută care arată că Aeroportul Suceava îndeplineşte condiţiile necesare

Lungu a început "meciul" cu constructorii ISPA

Firmele care execută lucrări în municipiul Suceava în cadrul proiectului ISPA privind reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare precum şi a staţiei de tratare au fost trase de urechi de primarul Ion Lungu.

Au fost inaugurate lucrările de modernizare la ambulatoriul secţiei de diabet din Spitalul Judeţean

Marţi, au fost recepţionate lucrările de modernizare executate la Ambulatoriul Secţiei de Diabet din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. La eveniment au participat şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, managerul spitalului, Vasile Rîmbu şi directorul medical al instituţiei Doina Elena Ganea.

Incendiu la o fabrică de încălţăminte din Vicovu de Sus

O fabrică de încălţăminte din oraşul sucevean Vicovu de Sus a fost afectată uşor de un incendiu provocat de o doză electrică defectă. Focul s-a declanşat luni, în jurul orei 20.00, şi a distrus doi metri cubi de material lemnos.

Amendă de 1.500 de lei pentru deţinere de ţigări de contrabandă

Un tînăr din localitatea timişeană Dumbrăviţa a fost amendat cu 1.500 de lei, după ce în maşina lui au fost descoperite 140 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de 1.400 de lei.

Elevii suceveni vor primi anul acesta mere

Elevii suceveni din clasele I – VIII vor primi în acest an şcolar mere prin programul de încurajare a consumului de fructe în şcoli. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Vasile Ilie, care a arătat că pentru merele care vor fi date elevilor suceveni a fost alocată suma de 1,175 milioane de lei (11,75 miliarde de lei vechi).

Persoană suspectă de gripă internată la Spitalul Judeţean

O persoană suspectă de gripă este internată în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava. Direcţia de Sănătate Publică a informat că pacientul este din grupa de vîrstă 15-29 ani.

Hoţii au făcut "curăţenie" într-o cabană din Cîmpulung Moldovenesc

În perioada 15-17 ianuarie, autori deocamdată neidentificaţi au spart o cabană nelocuită din Cîmpulung Moldovenesc. Hoţii au intrat în cabană prin forţarea uşii de acces.

sursa: suceava-news.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *