Bani publici ingropati in teatrul bibelou din Bacau - Ziare Bacau

Stiri CanCan Bacau  |  0 comentarii

Bani publici ingropati in teatrul-bibelou

Cladirea Teatrului de Vara, inaugurata cu surle si trambite in urma cu un an, zace acum nefolosita. Sefii orasului au pompat 9 milioane de lei firmelor Dieffe Coperture din Torino (Italia) si Fabroma din Pascani, care s-au ocupat de reabilitare.
Dupa ce entuziasmul s-a mai risipit, sefii din primarie au observat ca Teatrul de Vara are probleme. Unele atat de serioase, incat au facut imposibila organizarea vreunui spectacol. Pe scurt, scena nu indeplineste conditiile de lumina, iar sistemul de sonorizare este la pamant. „Inca se mai fac amenajari la scena deoarece, dupa ce s-a dat cladirea in folosinta, s-a constatat ca unele lucruri nu au fost terminate. Deocamdata nu avem banii necesari pentru investitie", a explicat viceprimarul Roxana Mironescu.
„In niciun caz nu se pot organiza spectacole acolo, deoarece nu exista hidranti, sisteme de semnalizare si nici instalatiile din tavan pentru stingerea incendiilor", a declarat Andrei Grecu, reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Sursa: Adevarul.ro

30.08.2010
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *