Bar Refaeli

Fotomodele Europa  |  0 comentarii

Bar Refaeli Bar Refaeli s-a născut la 4 Iunie 1985, într-o regiune rurală din Israel. Ea a fost crescutala o fermă de cai, dar originile zonei rurala nu a inhibat ambiţiile ei. Ea a început sa faca modeling înainte de a putea merge si de a putea vorbii. La 8 luni, Bar Refaeli aparea in reclame.
      Dupa un inceput de cariera atat de timpuriu, Bar Refaeli a trebuit să suporte această experienţă traumatizantă de care fiecare copil se teme: aparat dentar. Desigur, acest lucru i-a amanat putin carierea de model, dar dupa trei ani, Bar Refaeli a putut sa-si continue viata normal - o viaţă lipsită de modeling.
      În 1997 cand aparatul dentar i-a fost indepartat Bar Refaeli nu a mai piedut nici un moment si s-a intors înapoi în industrie. La vârsta de 11 ani, ea a ajuns din nou pe scena de modei şi de atunci de tot acolo. A apărut în numeroase reclame în Israel.
      Ridicarea la proeminenta a lui Bar Refaeli părea să se întâmple peste noapte. La vârsta de 15 ani, Bar a început să apara in cataloage, cum ar fi Castro şi Pilpel. Felul in care arata a stanit un interes din partea multor reviste internationale.
       În 2000, ea a castigat titlul de Model al anului într-un concurs de frumuseţe, şi în 2001, ea a câştigat titlul încă o dată, aşa cum frumuseţea şi talentul de modelare nu a putut fi negat. În 2002 şi 2003, ea a fost aleasa pentru a fi modelul de origine a reţelei de moda Renuar. În plus, Bar Refaeli a fost selectata pentru o producţie de moda internaţională şi a apărut în revista franceza ELLE.
       In timpul ridicarii ei atins gig-uri cu GQ şi Ralph Lauren. Cu toate acestea, Bar Refaeli a susţinut că a devenit celebra datorita revistei franzece ELLE. În secţiunea editoriala, fetei ei i-a fost atasat un nume, iar odata cu aceasta s-a nascut o celebritate.
       Bar Refaeli a ajuns sa faca poze pentru revista Sports Illustrated si Victoria's Secret. Cariera ei a crescut, în esenţă, chiar în faţa ochilor noştri, ea a dezvoltat un sentiment de modul de lucru in fata unui aparat de fotografiat, precum şi de forografii care au lucrat cu ea.
        La începutul anului 2007, Bar Refaeli a lucrat mai mult cu SI, şi a semnat un contract cu marca de machiaj Chanel.
       Toate acestea au ridicat-o la un rang si mai mare de celebritate ajungand sa formeze un cuplu cu actorul Leonardo DiCaprio, cuplu care s-a desramat în vara anului 2009.
       În 2007, Bar Refaeli a fost desemnata "Cea mai sexy straniera", la Spike TV Guys' Choice Awards. Deci nu este de mirare ca cititori AskMen.com o pun pe Bar atat de sus in top 99 in 2008. Ea a cazut pe locul 34, în 2009, dar a fost in prima parte a clasamentului Cea mai dorita femeie a anului.
După ce a devenit model de promovare pentru parfumul lui Diddy "I Am King", precum şi pentru marca de imbracaminte Hurley, Bar Refaeli a prezentat costumele de baie Sports Illustrated's Edition, în februarie 2009. În iulie 2009, Refaeli a pozat nud pentru un pasaj din povestea scurta a lui Stephen King, "Morality"
      În 2010, Bar Refaeli a aterizat pe pozitia a 13 a Topului 99 Cele mai dorite femei din 2010. A aparut si in coletia de costume de baie Sports Illustrated din 2010, dar nu a maia aprut pe coperta revistei Brooklyn Decker, ajungand pe locul 31 in Top 99 Cele mai dorite femei din 2010. Deşi sunt zvonuri care spun ca Bar a fost dezamăgita de aterizare, nu arata.

Web Site:

http://www.barrefaeli.co.il


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *