Basescu spune ca va fi un consumator al sampoanelor fabricate la Urlati, chiar daca nu pare - Ziare Ploiesti

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Basescu spune ca va fi un consumator al sampoanelor fabricate la Urlati, "chiar daca nu pare"

Primul om din stat a fost prezent, miercuri, la inaugurarea fabricii Procter&Gamble din localitatea Urlati, o investitie a concernului american evaluata la 100 de milioane de dolari.
Seful statului a stat de vorba cu Bob McDonald, CEO al P&G, dar si cu cativa vicepresedinti ai companiei, a vizitat fabrica si, impreuna cu Bob McDonald, a dezvelit placa inaugurala a fabricii si o sculptura reprezentand un copac, simbol al investitiei ecologice de la Urlati.
Ulterior, presedintele Traian Basescu a tinut un discurs in care a afirmat ca este important faptul ca P&G arata incredere fata de Romania, a multumit reprezentantilor companiei pentru decizia de a continua sa investeasca in Romania in conditiile in care compania are deja o fabrica la Timisoara si a apreciat nivelul tehnologic al fabricii, calitatea muncitorilor si cooperarea intre americani, europeni si romani in aceasta afacere.
Spre finalul discursului, presedintele a afirmat: "Chiar daca nu par, voi fi un consumator al produselor P&G". Fabrica din Urlati va produce sampoane si produse pentru ingrijirea parului. La inaugurarea fabricii din judetul Prahova au participat, pe langa autoritati judetene si locale, ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, si senatorul Teodor Melescanu.

Sursa: Gandul

30.09.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *