Bechtel lucreaza la autostrada de la Cluj pe datorie. Se promit 10 km pina in octombrie - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Bechtel lucreaza la autostrada de la Cluj pe datorie. Se promit 10 km pina in octombrie

Lucrarile la Autostrada Transilvania continua, desi statul roman a ajuns la fundul sacului de bani. Din cei zece kilometri ce au ramas de finalizat pe tronsonul 2B, Campia Turzii-Gilau, constructorul a asfaltat patru, doar ca pe datorie. Finantare nu au si o stiu prea bine, dar asta nu impiedica autoritatile romane sa fie optimiste ca, pina in octombrie, vor termina aceasta sectiune.
Desi a renuntat la un numar important de muncitori din lipsa de fonduri si nu a batut palma cu Guvernul, constructorul Autostrazii Transilvania nu a stopat inca lucrarile. Ba din contra, atit reprezentantii Bechtel, cit si cei ai Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj, anunta ca, pina in octombrie cel tirziu, cei zece kilometri, ce urmeaza sa intregeasca tronsonul 2B, Gilau-Campia Turzii, vor fi dati in circulatie. Pina in acest moment, s-au asfaltat patru.
„Se lucreaza in prezent pe sectiunea dintre Turda si Campia Turzii. Am terminat de realizat terasamentele si se lucreaza la asfaltare si pavare. Am reusit sa pavam sase kilometri cu piatra sparta si balast si sa asfaltam aproximativ patru. In luna octombrie, cel mai probabil, vor fi gata lucrarile", a declarat pentru FTR.ro, directorul de comunicare al Bechtel, Bogdan Sgarcitu.

Sursa: ftr.ro

04.06.2010
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *