Bilute cu nuca de cocos

Rețete de prăjituri și dulciuri  |  0 comentarii

Ingrediente Bilute cu nuca de cocos : 50 g unt, 125 g zahar, un ou, 1/2 sticluta esenta de rom, 125 g faina, un albus, 300 g cocos

Mod de preparare:
Untul se amesteca cu zaharul, 2 pachete zahar vanilat si aromele pana devine o masa cremoasa. Se incorporeaza oul si se amesteca din nou. Faina se amesteca cu un praf de copt si se inglobeaza in aluat, impreuna cu 250 g nuca de cocos. Din aluat se formeaza bilute nu prea mari( pentru a nu ramane crude la copt) care se tin 2 ore la rece. Se bate albusul ramas spuma foarte tare si se dau bilutele prin el apoi prin nuca de cocos ramasa. Se pun in forma tapetata cu hartie si se coc 15-20 min.

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *