Boccelute cu branza

Retete culinare Prajituri / Dulciuri  |  0 comentarii

Ingrediente Boccelute cu branza : Aluat: 150 g branza de vaci, un praf de sare, un plic zahar vanilat, 5 linguri ulei, 5 linguri lapte, 300 g faina, un praf de copt.
Umplutura: 100 g caise uscate, coaja rasa de la o lamaie, 350 g brinza de vaci, 2 galbenuse, 50 g zahar, un plic zahar vanilat.

Mod de preparare:
Pentru aluat se amesteca branza de vaci cu toate celelalte ingrediente. Se intinde o foaie din aluat si se taie 12 patrate. Pentru umplutura se taie caisele cuburi si se amesteca impreuna cu brinza de vaci, coaja de lamaie, zaharul tos si zaharul vanilat. Pe fiecare patrat de aluat se aseaza o lingura de umplutura. Se strang sub forma de boceluta si se aseaza in tava. Se coc 25 min.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *