Boxerul roman Ionuţ Ion, alias Jo Jo Dan, va lupta cu americanul Steve Forbes

Sport  |  0 comentarii

Romanul e pregatit sa il infrunte pe fostul campion mondial IBF la super-pană

Vineri va avea loc meciul intre cei doi boxeri. Jo Jo Dan este însă convins că îl va copleşi şi îl va învinge chiar daca lupta cu un fost campion mondial IBF la super-pană, destul de experimentat.
Jo Jo Dan (29 ani), cu 27 victorii (15 KO) şi o înfrângere în palmares, va lupta pe durata a 10 reprize la Bell Centre din Montreal cu un Stevie ''2 Pound'' Forbes, care la 33 de ani numără 35 de victorii (11 KO) şi 8 înfrângeri. În 2008, Forbes a boxat cu Oscar de la Hoya şi Andre Berto, deţinătorul centurii WBC la welter, pierzând ambele meciuri la puncte.
''Steve Forbes are un palmares mai impresionant decât al oricărui dintre adversarii mei anteriori şi îl respect. Dar, vineri eu voi fi la comandă, m-am pregătit bine şi îl voi copleşi. Împreună cu antrenorul Pierre Bouchard am lucrat la un plan de meci pentru a-l bate pe Forbes. Vreau să fac o impresie bună fanilor boxului din SUA şi din întreaga lume'', a declarat Ionuţ Ion, nr. 3 în ierarhia WBC a categoriei welter.
Ionuţ Ion a adăugat că televizarea meciului său în SUA l-ar putea ajuta să obţină un meci împotriva campionului mondial Andre Berto. ''Mi-ar plăcea să lupt cu Berto. În noiembrie trecut am avut o oportunitate, m-am aflat pe o listă scurtă a lui pentru apărarea opţională a titlului, dar l-au ales pe Hernandez pentru că era mai cunoscut de fanii americani, însă acesta a pierdut în prima repriză prin KO. Acum că ESPN transmite meciurile mele, asta nu va mai fi o scuză data viitoare când vor căuta un adversar''.
Boxerul român a reamintit că înfrângerea controversată în faţa turcului Selcuk Aydin, pe 5 iunie la Istanbul, i-a adus o mai mare încredere în forţele sale: ''Cine a văzut lupta ştie cine a câştigat cu adevărat. În pofida rezultatului oficial, eu sunt mulţumit de evoluţia mea şi acea experienţă m-a ajutat să câştig încredere în abilităţile mele. Selcuk trebuia să mai facă un meci cu mine pentru a elimina acea controversă, dar mă îndoiesc că vrea să mai aibă de a face cu mine''.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *